مطالب مرتبط:
رهبر انصارالله یمن: دشمن صهیونیستی با تکیه بر پشتیبانی آمریکا جنایت می کند
آمریکا: هیچ نیرویی به اوکراین اعزام نخواهد شد
دیدار و گفت وگوی نمایندگان جنبش های ضد جنگ در آمریکا با پزشکیان
وزرای خارجه روسیه و آمریکا دیدار کردند (2 مهر 1404)
افزایش بیش از یک درصدی بهای نفت در پی کاهش ذخایر آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 مهر 1404 ساعت 17:402025-09-25بين الملل

صهیونیستها با تکیه بر حمایتهای آمریکا گستاخ تر شدند


سید عبدالملک بدرالدین رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: دشمن اسراییلی به جنایاتی که برای جهانیان آشکار شده همچنان ادامه می دهد، صهیونیست ها با تکیه بر حمایت های آمریکا گستاخ تر شدند.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ،  سید عبدالملک بدرالدین رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: دشمن اسراییلی بر جنایاتی که برای جهانیان آشکار شده همچنان ادامه می دهد، صهیونیست ها در تجاوزات خود با تکیه به حمایت های آمریکا گستاخ تر شدند.

  تشدید رنج های اهالی غزه با یورش زمینی ارتش رژیم صهیونیستی سید عبدالملک بدرالدین رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنرانی هفتگی خود گفت: حدود دو سال کامل است که دشمن اسراییلی به تجاوز وحشیانه و نسل کشی علیه ملت فلسطین در غزه ادامه می دهد.

دشمن اسراییلی همزمان با ادامه تجاوز خود، حملاتش به شهر غزه را تشدید کرده است.

دشمن اسراییلی به جنایت گرسنگی دادن، محاصره و تشنه داشتن ادامه می دهد و با یورش به شهر غزه رنج های مردم افزایش یافته است.

    گستاخ تر شدن صهیونیستها با تکیه به حمایتهای آمریکا سید عبدالملک بدرالدین رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: دشمن اسراییلی به جنایاتی که برای جهانیان آشکار شده و محکومیت بین المللی را برانگیخته است، همچنان ادامه می دهد.


برچسب ها: عبدالملک بدرالدین - جنبش انصارالله - اسراییلی - انصارالله یمن - صهیونیست - انصارالله - صهیونیست ها
آخرین اخبار سرویس:

صهیونیستها با تکیه بر حمایتهای آمریکا گستاخ تر شدند

صهیونیستها با تکیه بر حمایتهای آمریکا گستاخ تر شدند