مطالب مرتبط:
رییس جمهور با دبیرکل سازمان ملل دیدار می کند
بازتاب سخنرانی رییس جمهور در نشست سازمان ملل
بازتاب سخنرانی رییس جمهور در نشست سازمان ملل
فیلم صندلی های خالی سازمان ملل حین سخنرانی پزشکیان رییس جمهور ایران
ابطحی با اشاره به سخنرانی رییس جمهور در سازمان ملل: این را می شد در یک مصاحبه مطبوعاتی بزرگ در تهران هم انجام داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 مهر 1404 ساعت 13:452025-09-26سياسي

تقدیر امام جمعه سنندج از مواضع رییس جمهور در سازمان ملل


دکتر پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل، کرامت، عزت و صلح دوستی مردم ایران را به خوبی برای جهانیان تبیین کرد.

- امام جمعه سنندج گفت: دکتر پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل، کرامت، عزت و صلح دوستی مردم ایران را به خوبی برای جهانیان تبیین کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، ماموستا فایق رستمی در خطبه های نماز جمعه این هفته سنندج، ضمن تقدیر از رییس جمهور به واسطه بیان دیدگاه ها و خواسته های ملت ایران و نظام اسلامی، اظهار داشت: ملت ایران همواره مردمی صلح دوست و نوع دوست بوده اند.

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر حرام بودن تولید سلاح هسته ای، افزود: دشمنان طی 45 سال گذشته به بهانه ساخت بمب هسته ای تلاش کرده اند ایران را از دستیابی به فناوری هسته ای و بهره گیری از کاربرد های آن محروم کنند، چراکه از پیشرفت علمی کشور هراس دارند.

ماموستا رستمی با بیان اینکه اسلام همواره بر کسب علم و دانش تأکید داشته است، تصریح کرد: کشور باید از همه لحاظ مقتدر باشد، در غیر این صورت دشمنان طمع ورزی خواهند کرد.

وی یادآور شد: ایران همواره به دنبال صلح و دوستی میان ملت ها بوده و هیچ گاه آغازگر جنگ نبوده است، اما در برابر تجاوز ایستادگی کرده و تسلیم بیگانگان نمی شود.


برچسب ها: سازمان ملل - امام جمعه سنندج - ایران - هسته ای - مردم ایران - رییس جمهور - مجمع عمومی
آخرین اخبار سرویس:

تقدیر امام جمعه سنندج از مواضع رییس جمهور در سازمان ملل

تقدیر امام جمعه سنندج از مواضع رییس جمهور در سازمان ملل