مطالب مرتبط:
تصاویر/ دیدار امام جمعه احمدآباد با خانواده شهدا
تصاویر/ دیدار اعضای شورای انجمن های اسلامی کارخانجات آذربایجان شرقی با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی
تصاویر / دیدار هیات امنای مجمع کانون های فرهنگی تبلیغی آذربایجان شرقی با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان
تصاویر / دیدار اعضای شورای شهر تبریز با مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی
فیلم/ مراحل پیشرفت انقلاب اسلامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 مهر 1404 ساعت 15:252025-10-14سياسي

دیدار با خانواده شهدا فرصتی برای بازخوانی آرمان های انقلاب اسلامی

دیدار با خانواده شهدا فرصتی برای بازخوانی آرمان های انقلاب اسلامی

جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران فرصتی برای بازخوانی آرمان های انقلاب اسلامی است - دیدار با خانواده شهدا فرصتی برای بازخوانی آرمان های انقلاب اسلامی جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران فرصتی برای بازخوانی آرمان های انقلاب اسلامی است   به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حجت الاسلام کریم سرافزار جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در دیدار با خانواده شهید جعفر مجرد، گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان به معنای واقعی کلمه یک فرصت ارزشمند است تا برای بازخوانی آرمان های انقلاب اسلامی گام برداریم.

وی ادامه داد: امام و شهدا یک مسیر نورانی برای ملت بزرگ کشورمان ترسیم کرده اند و ما به واسطه دیدار با خانواده شهدا در تلاش هستیم که راه را گم نکنیم و به نسل جدید نیز این ارزش ها و آرمان ها را معرفی کنیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب می فرمایند  امروز فضیلت زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا کمتر از خود شهادت نیست  پس باید تا جایی که می توانیم در این راستا گام برداریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دیدار با خانواده شهدا فرصتی برای بازخوانی آرمان های انقلاب اسلامی

دیدار با خانواده شهدا فرصتی برای بازخوانی آرمان های انقلاب اسلامی