مطالب مرتبط:
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملی ایران، همان اتحاد ملی 23 خرداد است همه مسئولند
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملی ایران، همان اتحاد ملی 23 خرداد است همه مسئولند
ایران دوستی باید از مدرسه آغاز شود؛ آموزش هویت ملی به نسل آینده
دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قبرس
دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قبرس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 مهر 1404 ساعت 12:502025-09-24سياسي

عزت زمانی: هویت ایران اسلامی قابل تفکیک از هویت ملی نیست


معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی باتأکید بر هویت به هم پیوسته ملت ایران گفت:هویت مذهبی وملی این ملت آنچنان درهم تنیده شده که ایران اسلامی وایران امام حسین یک هویت غیرقابل تفکیک است.

- تبریز- معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی باتأکید بر هویت به هم پیوسته ملت ایران گفت:هویت مذهبی وملی این ملت آنچنان درهم تنیده شده که ایران اسلامی وایران امام حسین یک هویت غیرقابل تفکیک است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام رضا عزت زمانی معاون فرهنگی و راهبری استان های سازمان تبلیغات اسلامی صبح چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، با تأکید بر هویت عجین شده مذهبی و ملی ملت ایران، خواستار تقویت جبهه تبلیغ و تبیین در برابر جنگ همه جانبه دشمن شد.

هویت ایران اسلامی؛ هویتی به هم پیوسته حجت الاسلام عزت زمانی با تجلیل از پیشینه علمی و جهادی آذربایجان، اظهار داشت: هویت مذهبی و هویت ملی این ملت به گونه ای عجین شده که هویت مذهبی سبب استحکام هویت ملی شده و هویت ملی، پای مردی برای ایستادگی بر سر حق را فراهم کرده است.

وی افزود: ایران، ایران اسلامی و ایران امام حسین (ع) یک هویت به هم پیوسته است که قابل تفکیک نیست.


برچسب ها: سازمان تبلیغات اسلامی - تبلیغات اسلامی - اسلامی - ایران اسلامی - ایران - هویت - سازمان تبلیغات
آخرین اخبار سرویس:

عزت زمانی: هویت ایران اسلامی قابل تفکیک از هویت ملی نیست

عزت زمانی: هویت ایران اسلامی قابل تفکیک از هویت ملی نیست