مطالب مرتبط:
امنیت غذایی در خطر؛ ویلاباغ ها آرام اما پیوسته پیش روی می کنند
دعوای انحلال/ آسیب به امنیت غذایی، تشدید زمین خواری، تخریب جنگل ها و زیستگاه ها از نتایج انحلال سازمان منابع طبیعی ایران
هم افزایی نهادی، شرط تحقق امنیت غذایی پایدار/ الزام حرکت از بانکداری سنتی به بانکداری هوشمند
تأمین مالی پایدار در امنیت غذایی، نشانه بلوغ حکمرانی است
34 درصد اعضای هیات علمی دانشگاه ها بانوان اند/ نقش زنان روستایی و عشایر در امنیت غذایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 مهر 1404 ساعت 12:552025-10-14سياسي

در هر وضعیتی باید امنیت غذایی جامعه را تامین کنیم

در هر وضعیتی باید امنیت غذایی جامعه را تامین کنیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه بدون چالش های ایران نیز جنگ و درگیری در نقاط مختلف جهان جریان دارد، تصریح کرد: در هر وضعیتی باید امنیت غذایی جامعه را تامین کنیم.

- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه بدون چالش های ایران نیز جنگ و درگیری در نقاط مختلف جهان جریان دارد، تصریح کرد: در هر وضعیتی باید امنیت غذایی جامعه را تامین کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی آقامحمدی در همایش نقش تامین مالی پایدار در امنیت غذایی که امروز سه شنبه 22 مهرماه 1404 در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد، با بیان اینکه کشور ما در منطقه ای پر از جنگ و درگیری واقع است، گفت: نتایج مطالعات و گزارش های نهاد های بین المللی از جمله سازمان ملل متحد به وضوح نشان می دهد که طی دهه های اخیر اختلافات و درگیری ها بین کشور ها افزایش یافته و این شرایط در آینده تشدید خواهد شد.

وی با اشاره به رخداد های بین المللی به ویژه در عرصه مواد غذایی و تامین امنیت غذایی اظهار داشت: گزارش رسمی سازمان ملل بین می کند که از سال 2007 تا 2023 وضعیت 97 کشور جهان به سمت جنگ رفته است و این روند در آینده تشدید خواهد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت جهان با تاکید بر اینکه در هر وضعیتی ما باید برای تامین امنیت غذایی تلاش کنیم، افزود: در هیچ وضعیتی نباید اوضاع را امن در نظر بگیریم، چرØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در هر وضعیتی باید امنیت غذایی جامعه را تامین کنیم

در هر وضعیتی باید امنیت غذایی جامعه را تامین کنیم