مطالب مرتبط:
هاشمی طبا:حرف های علی آبادی را نمی فهمم! حتی خودرو برقی اش هم برقی نبود/مدیریت کشور از زمان احمدی نژاد شلخته شد
وزارت نیرو بدون فکر و اندیشه فقط می گوید «قطع می کنیم»
وزارت نیرو بدون فکر و اندیشه فقط می گوید «قطع می کنیم»
دستور فوری وزیر نیرو برای بررسی پروژه های سدسازی لرستان
هاشمی طبا: شلختگی مدیریتی از دولت احمدی نژاد آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 شهریور 1404 ساعت 08:552025-09-10سياسي

هاشمی طبا: صحبت های وزیر نیرو را متوجه نمی شوم ؛ خودرو برقی اش هم برقی نبود!/ وزارت نیرو فقط می گوید «قطع می کنیم»


هاشمی طبا فعال سیاسی و معاون رییس جمهور در دولت اصلاحات گفت: خود آقای علی آبادی که وزیر صمت بود باید برای واحدهای صنعتی طرحی برای مدیریت مصرف برق می داد.

- هاشمی طبا: صحبت های وزیر نیرو را متوجه نمی شوم ؛ خودرو برقی اش هم برقی نبود!/ وزارت نیرو فقط می گوید قطع می کنیم هاشمی طبا فعال سیاسی و معاون رییس جمهور در دولت اصلاحات گفت: خود آقای علی آبادی که وزیر صمت بود باید برای واحدهای صنعتی طرحی برای مدیریت مصرف برق می داد.

چطور می شود که صنایع خاموش بودند؟ در حالی که این همه تبلیغ می کرد و می گفت صنایع جدیدی راه اندازی کرده ایم یا صنایع خوابیده را به کار انداختیم.

من که می گویم اصلاً حرف های او را جدی نمی گیرم؛ مثل همان صدهزار اتومبیل برقی که گفتند تولید می کنیم.

در حالی که همان یک دستگاه اتومبیل هم برقی نبود! حرف های اخیر عباس علی آبادی، وزیر نیرو طعنه ای سیاسی و نوعی خودزنی در خود داشت.

عباس علی آبادی که در دولت ابراهیم رییسی وزیر صمت بود اخیرا گفته است در پایان آن دولت سدها خالی و صنایع خاموش بودند و به همین خاطر مایل به حضور در دولت پزشکیان نبود.

به گزارش خبرآنلاین، او این سخنان را در حالی به زبان آورد که خود بخشی از آن دولت بود و طبیعتا باید از دولت سیزدهم دفاع می کرد.


برچسب ها: هاشمی طبا - معاون رییس جمهور - مدیریت مصرف برق - واحدهای صنعتی - برقی - دولت اصلاحات - مدیریت مصرف
آخرین اخبار سرویس:

هاشمی طبا: صحبت های وزیر نیرو را متوجه نمی شوم ؛ خودرو برقی اش هم برقی نبود!/ وزارت نیرو فقط می گوید «قطع می کنیم»

هاشمی طبا: صحبت های وزیر نیرو را متوجه نمی شوم ؛ خودرو برقی اش هم برقی نبود!/ وزارت نیرو فقط می گوید «قطع می کنیم»