مطالب مرتبط:
صنایع تبدیلی کشاورزی استان همدان نیازمند تسهیلات
احیای مناطق آزاد، اولویت اصلی وزارت اقتصاد برای توسعه اقتصادی کشور/ تفویض اختیارات و مولدسازی برای محرومیت زدایی و توسعه متوازن دنبال می شود
تغییرات آرام در استان آذربایجان غربی به فرماندار اشنویه و معاون اقتصادی استاندار رسید
تصاویر / جلسه شورای هماهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز
گردشگری رکن اصلی اقتصاد ساحلی و دریایی استان بوشهر است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1404 ساعت 15:402025-09-09اقتصادي

خام فروشی و کمبود صنایع تبدیلی مانع اصلی توسعه اقتصادی استان است


استاندار گلستان از خام فروشی محصولات کشاورزی و کمبود صنایع تبدیلی به عنوان دو چالش جدی در مسیر توسعه اقتصادی گلستان یاد کرد و بر لزوم اصلاح زیرساخت ها و جلب سرمایه گذاری تاکید کرد.

- خام فروشی و کمبود صنایع تبدیلی مانع اصلی توسعه اقتصادی استان است گرگان-استاندار گلستان از خام فروشی محصولات کشاورزی و کمبود صنایع تبدیلی به عنوان دو چالش جدی در مسیر توسعه اقتصادی گلستان یاد کرد و بر لزوم اصلاح زیرساخت ها و جلب سرمایه گذاری تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی اصغر طهماسبی، در شورای اداری گلستان که با حضور رییس قوه قضاییه گلستان برگزار شد مشکلات اقتصادی و صنعتی استان را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه استان با وجود ظرفیت های عظیم اقتصادی همچنان درگیر مشکلات زیادی است، گفت: گلستان پس از جدایی از مازندران در سال 76، در مسیر توسعه صنعتی محدود مانده و به ویژه در بخش مصرف برق، تفاوت های عمده ای در میزان استفاده از برق در بخش های خانگی و صنعتی دیده می شود.

در پیک مصرف تابستانی سال جاری، از مجموع هزار و850 مگاوات مصرف برق، تنها 100 مگاوات آن به بخش صنعت اختصاص دارد.

چالش های کشاورزی و دامپروری طهماسبی در ادامه به وضعیت کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: گلستان علاوه بر کشاورزی، در حوزه دامپروری نیز ظرفیت های قابل توجهی دارد.


برچسب ها: توسعه اقتصادی - صنایع تبدیلی - گلستان - اقتصادی - خام فروشی - استان - استاندار گلستان
آخرین اخبار سرویس:

خام فروشی و کمبود صنایع تبدیلی مانع اصلی توسعه اقتصادی استان است

خام فروشی و کمبود صنایع تبدیلی مانع اصلی توسعه اقتصادی استان است