مطالب مرتبط:
گیلان با توسعه زیرساخت های گردشگری می تواند هم اندازه نفت برای کشور ثروت آفرینی کند/ صیانت از میراث فرهنگی، رسالتی ملی و تمدنی است
فیلم| استاندار: گردشگری اساس توسعه همدان است
توسعه قم با توجه به ظرفیت های مردمی و حمایت های دولت امیدوار کننده هاست
سرمایه گذاری 4 هزار میلیاردی برای توسعه زیرساخت های گردشگری گلستان
استفاده از بخش خصوصی در ارتقای ظرفیت گردشگری سواحل نتیجه بخش است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 شهریور 1404 ساعت 17:202025-08-23سياسي

گردشگری ظرفیت مغفول مانده توسعه در گیلان است


نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با تاکید بر ظرفیت های بالای گردشگری استان گیلان، گفت: گردشگری ظرفیت مغفول مانده توسعه در گیلان است.

- شفت- نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با تاکید بر ظرفیت های بالای گردشگری استان گیلان، گفت: گردشگری ظرفیت مغفول مانده توسعه در گیلان است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید کریم معصومی بعد از ظهر شنبه در مراسم افتتاح یک مجتمع بزرگ گردشگری در شفت که با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، بر ظرفیت های بالای استان گیلان در حوزه گردشگری تأکید کرد و گفت: توسعه این بخش نیازمند توجه ویژه وزارت میراث فرهنگی است.

معصومی با بیان اینکه گیلان دارای دو قطب مهم کشاورزی و گردشگری است، افزود: در سال های اخیر به ویژه در حوزه کشاورزی، به دلیل تغییرات مالکیتی و افزایش تعداد وراث، بهره برداری اقتصادی از اراضی شالیزاری برای بسیاری از مالکان توجیه پذیر نیست و در چنین شرایطی گردشگری می تواند به عنوان جایگزینی پایدار و درآمدزا مورد حمایت قرار گیرد.

وی همچنین به وضعیت شهرستان شفت اشاره کرد و گفت: شفت در حال حاضر جزو 31 شهرستان محروم کشور محسوب می شود، در حالی که از نظر جاذبه های طبیعی و مناطق بکر گردشگری، ظرفیت های کم نظیری دارد.


برچسب ها: گردشگری - گیلان - استان گیلان - ظرفیت - نماینده مردم - میراث فرهنگی - توسعه
آخرین اخبار سرویس:

گردشگری ظرفیت مغفول مانده توسعه در گیلان است

گردشگری ظرفیت مغفول مانده توسعه در گیلان است