مطالب مرتبط:
اصلاح و بازسازی نیروگاه حرارتی تبریز برای رفع ناترازی برق
کاهش 50 درصدی ذخایر نیروگاه های برق آبی
250 مگاوات انرژی توسط صنایع تا پایان امسال به شبکه برق تزریق می شود
سامانه خنک کاری هوای ورودی توربین نیروگاه فردوسی افتتاح شد/ افزایش 90 مگاواتی توان تولید برق نیروگاه
چین بزرگ ترین نیروگاه برق آبی دنیا را می سازد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 شهریور 1404 ساعت 11:102025-08-23اقتصادي

تأمین کامل برق صنایع کوچک با نیروگاه های خوشیدی


با دستور وزیر صمت، برای تامین برق مورد نیاز صنایع کوچک در شهرک های صنعتی تا کنون بیش از 605 مجوز ایجاد نیروگاه خورشیدی صادر شده است.

- با دستور وزیر صمت، برای تامین برق مورد نیاز صنایع کوچک در شهرک های صنعتی تا کنون بیش از 605 مجوز ایجاد نیروگاه خورشیدی صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ معاون وزیر صمت در بازدید میدانی از نواحی و شهرک های صنعتی شهرستان لنجان با اشاره به کمبود برق در نواحی و شهرک های صنعتی کشور گفت: با برنامه ریزی و دستور وزیر صمت برای تأمین برق مورد نیاز صنایع کوچک در شهرک های صنعتی تا کنون بیش از 605 مجوز ایجاد نیروگاه خورشیدی از طرف ساتبا با ظرفیت 600 مگاوات صادر شده است.

رضا انصاری افزود: تا کنون 12 درصد از این میزان ظرفیت ایجاد نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و برنامه ریزی شده تا تمام 4 هزار مگاوات برق مورد نیاز صنایع کوچک و شهرک های صنعتی از طریق احداث و بهره برداری از نیروگاه های خورشیدی کوچک مقیاس تا دو سال آینده تأمین شود.


برچسب ها: شهرک های صنعتی - نیروگاه خورشیدی - صنایع کوچک - نیروگاه - وزیر صمت - دستور وزیر - خورشیدی
آخرین اخبار سرویس:

تأمین کامل برق صنایع کوچک با نیروگاه های خوشیدی

تأمین کامل برق صنایع کوچک با نیروگاه های خوشیدی