مطالب مرتبط:
ویدیو| حرکت دیدنی ستاره جوان استقلال در تیم ملی/ گل دوم ایران به هنگ کنگ
بررسی نماینده های احتمالی ایران در اسکار 2026
قرارداد کادر فنی تیم فوتسال بانوان استقلال با هدایت شهناز یاری امضا شد رسانه ورزش ایران
پیشنهاد رسمی استقلال به آخرین بمب | درخواست 180 میلیاردی برای حضور در ایران
بازگشت سرمربی سابق استقلال به ایران/ نکونام به لیگ برتر برمی گردد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 شهریور 1404 ساعت 17:402025-09-04سياسي

سخنرانی نماینده ایران در سالروز استقلال اندونزی


در قرن بیست ویکم، که «قرن ارتباطات» و «قرن احترام به دیگری» نامیده شده  چه راهی پیش رو داریم؟ خود یونسکو نیز امروز بر این باور است که تنها علم و آموزش کافی نیست؛ - به گزارش تابناک، دکتر حجت الله ایوبی نماینده کشورمان در جشن استقلال اندونزی سخنرانی کرد که در پی می آید.

بسم الله الرحمن الرحیمخانم ها و آقایان عالی قدر، بزرگان گرامی، نمایندگان محترم کشورها مایه افتخار است که در آغاز سخن، به نمایندگی از ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران، صمیمانه ترین تبریکات خود را به مناسبت هشتادمین سال استقلال کشور دوست و برادر، جمهوری اندونزی، به ملت بزرگ و شریف این سرزمین و به دولت محترم آن  تقدیم می کن م.

همچنین بر خود لازم می دانم از میزبانی گرم و شایسته ی  دولت اندونزی   و از تلاش ارزشمند برگزارکنندگان این نشست در جزیره ی فرهنگی و گردشگری بالی، صمیمانه قدردانی کنم.

پس از پایان جنگ جهانی دوم و نسل کشی ها و کشتارهای هولناک آن روزگار، بر خرابه های آن جنگ، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد ـ یونسکو ـ با این امید متولد شد که آموزش بتواند ریشه های جنگ را از ذهن و ضمیر انسان ها بزداید.

امروز بیش از هفتاد سال از عمر این نهاد مهم می گذرد، و با وجود همه ی تلاش های ارزشمند آن، جهانِ ما هنوز شاهد خشونت ها، جنگ ها، نسل کشی ها و کشتار زنان و کودکان ب


برچسب ها: اندونزی - استقلال - نماینده - سخنرانی - حجت الله ایوبی - نماینده ایران - جمهوری اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

سخنرانی نماینده ایران در سالروز استقلال اندونزی

سخنرانی نماینده ایران در سالروز استقلال اندونزی