مطالب مرتبط:
حاتمی کیا: من برای این سریال از رهبری اذن گرفتم؛ وقتی سه بار گفتند «عالی بود»، نفس من باز شد و...| ببینید
ناگفته های حاتمی کیا از دیدار با رهبری برای ساخت فیلم «موسی کلیم الله»
روایت حاتمی کیا از تولید فیلم حضرت موسی (ع) و دیدار اخیرش با مقام معظم رهبری
از «مهاجر» تا «موسیٰ»؛ پیوند 34 ساله حاتمی کیا با رهبر انقلاب
می سازیم اگر بگذارند؛ درد مشترک ابراهیم حاتمی کیا و مجید مجیدی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 شهریور 1404 ساعت 15:202025-09-13فرهنگي

حاتمی کیا: من برای این سریال از رهبری اذن گرفتم؛ وقتی سه بار گفتند «عالی بود»، نفس من باز شد و...


من هیچ وقت کلمات و جزییّات در یادم نمی ماند ولی این را یادم هست که سه بار گفتند «عالی بود» و نفس من باز شد.

ببینید! وقتی می گفتند آقای میرباقری دارد فیلم مختار را می سازد و هفت سال برای ساختن آن وقت گذاشته، - حاتمی کیا: من برای این سریال از رهبری اذن گرفتم؛ وقتی سه بار گفتند عالی بود ، نفس من باز شد و.

حاتمی کیا: من هیچ وقت کلمات و جزییّات در یادم نمی ماند ولی این را یادم هست که سه بار گفتند عالی بود و نفس من باز شد.

ببینید! وقتی می گفتند آقای میرباقری دارد فیلم مختار را می سازد و هفت سال برای ساختن آن وقت گذاشته، من می گفتم گلی به جمالش، باید این آدم را طلا گرفت که هفت سال سر یک فیلم ایستاده.

به گزارش همشهری آنلاین، رسانه KHAMENEI.

IR همزمان با روز ملی سینما، لحظاتی از دیدار دست اندرکاران فیلم سینمایی موسی کلیم الله را با رهبر انقلاب و روایت ابراهیم حاتمی کیا، کارگردان این فیلم سینمایی از ماجرای آغاز تولید فیلم زندگی حضرت موسی (ع) برای نخستین بار منتشر کرده است.

در این مطلب آمده است: حضرت آیت الله خامنه ای اخیراً در دیدار تهیه کننده، کارگردان و جمعی از دست اندرکاران فیلم سینمایی موسی کلیم الله (ع) : فیلم موسی علیه السلام را دیدم، عالی بود.


برچسب ها: فیلم - عالی - میرباقری - حاتمی - رهبر - فیلم سینمایی - رهبر انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

حاتمی کیا: من برای این سریال از رهبری اذن گرفتم؛ وقتی سه بار گفتند «عالی بود»، نفس من باز شد و...

حاتمی کیا: من برای این سریال از رهبری اذن گرفتم؛ وقتی سه بار گفتند «عالی بود»، نفس من باز شد و...