مطالب مرتبط:
بهره برداری از 7 طرح کمیته امداد بخش رضویه با همکاری گروه های جهادی
بهره برداری از 6 هزار واحد از طرح های نهضت ملی مسکن در آذربایجان غربی 
عالیبشاه: همیشه در حال بازسازی هستیم؛ کی به بهره برداری می رسیم؟
عالیشاه: همیشه در حال بازسازی هستیم؛ کی به بهره برداری می رسیم؟
انتقاد عالیشاه از وضعیت ورزشگاه ها؛ سال هاست در حال بازسازی هستیم؛ پس چه زمانی بهره برداری می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 شهریور 1404 ساعت 12:102025-09-14اقتصادي

بهره برداری از طرح های مختلف در بخش جنت


13 طرح عمرانی، خدماتی و ورزشی در بخش جنت داراب به بهره برداری رسید.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، بخشدار بخش جنت شهرستان داراب گفت: 13 طرح عمرانی، خدماتی و ورزشی در بخش جنت با هزینه بیش از 54 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

نیکبخت افزود: بهسازی معابر روستا های اسلام آباد، نوایگان و زین آباد سنگی به طول بیش از 23 هزار مترمربع و با هزینه بیش از 17 میلیارد تومان، طرح آبرسانی کوه سفید با هزینه بیش از سه میلیارد تومان و بهره مندی بیش از 135 خانوار از نعمت آب آشامیدنی سالم و 2 زمین چمن مینی فوتبال نیز با هزینه بیش از 2 میلیارد تومان در روستای بیخ، بنگل و شهر جنت از طرح هایی بود که به بهره برداری رسید.

وی بیان کرد: همچنین هفت طرح عمرانی و خدماتی در حوزه شهرداری جنت شهر شامل سه پارک محلی به مساحت سه هزار مترمربع، ساخت روشنایی بلوار شهید سلیمانی، بهسازی معابر شهری و رونمایی از چهار خودرو خدمات شهری با هزینه 30 میلیارد تومان افتتاح شد.

بخشدار بخش جنت افزود: طرح آبخیزداری در روستای لای حنای بخش جنت آخرین طرحی بود که با هزینه بیش از 2 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

شهرستان داراب در جنوب شرق فارس و در فاصله 245 کیلومتری شیراز قرار دارد.


برچسب ها: میلیارد تومان - بهره برداری - طرح عمرانی - میلیارد - هزینه - تومان - بهره
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از طرح های مختلف در بخش جنت

بهره برداری از طرح های مختلف در بخش جنت