مطالب مرتبط:
تشخیص دقیق تر، عوارض کمتر با کمک هوش مصنوعی| آیا AI جای جراحان را می گیرد؟
ببینید | مقایسه هوش مصنوعی آیفون و سامسونگ
اپراتور هوش مصنوعی کشور در آستانه صدور مجوز
اولین وزیر هوش مصنوعی در آلبانی منصوب شد
اولین دوره آموزشی هوش مصنوعی در قزوین برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 شهریور 1404 ساعت 15:052025-09-14فرهنگي

متهم شدن هوش مصنوعی «پرپلکسیتی» به سرقت ادبی


شرکت جستجوی هوش مصنوعی «پرپلکسیتی» (Perplexity) بار دیگر با شکایت مواجه شده که از سوی دایرهالمعارف «بریتانیکا»(Encyclopedia Britannica) و «مریام-وبستر»(Merriam-Webster) به دلیل نقض حق نشر و علامت تجاری مطرح شده است.

- شرکت جستجوی هوش مصنوعی پرپلکسیتی (Perplexity) بار دیگر با شکایت مواجه شده که از سوی دایرهالمعارف بریتانیکا (Encyclopedia Britannica) و مریام-وبستر (Merriam-Webster) به دلیل نقض حق نشر و علامت تجاری مطرح شده است.

دو شرکت دایرهالمعارف در یک شکایت حقوقی ادعا کردند که هوش مصنوعی پرپلکسیتی از آنها سرقت ادبی کرده است.

به گزارش ایسنا، شرکت جستجوی هوش مصنوعی پرپلکسیتی (Perplexity) بار دیگر با شکایت مواجه شده که از سوی دایرهالمعارف بریتانیکا (Encyclopedia Britannica) و مریام-وبستر (Merriam-Webster) به دلیل نقض حق نشر و علامت تجاری مطرح شده است.

بریتانیکا، ناشر چند صد ساله و همچنین مالک مریام-وبستر در تاریخ 10 سپتامبر (19 شهریور) در دادگاه فدرال نیویورک از این هوش مصنوعی شکایت کردند.

به نقل از ورج، شرکت ها در این شکایت ادعا می کنند که موتور پاسخ دهی پرپلکسیتی، وب سایت های آنها را می کاود، ترافیک اینترنت آنها را می دزدد و مطالب دارای حق نشر آنها را سرقت ادبی می کند.


برچسب ها: هوش مصنوعی - مصنوعی - شکایت - سرقت ادبی - شرکت - دیگر - شکایت حقوقی
آخرین اخبار سرویس:

متهم شدن هوش مصنوعی «پرپلکسیتی» به سرقت ادبی

متهم شدن هوش مصنوعی «پرپلکسیتی» به سرقت ادبی