مطالب مرتبط:
پخش 2 فیلم مطرح در تلویزیون به مناسبت روز ملی سینما
پخش فیلمی از مارتین اسکورسیزی در تلویزیون به مناسبت روز ملی سینما
جشن «امت ماه» نمادی از همبستگی ملی برای احیای زاینده رود بود
روز ملی سینما؛ وعده های فرهنگی یا حمایت های واقعی؟
پخش دو فیلم خاطره انگیز ایرانی و جهانی در روز ملی سینما
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 شهریور 1404 ساعت 13:202025-09-12فرهنگي

جشن روز ملی سینما در تلویزیون با «عکاسی در سینما»


جدیدترین قسمت از برنامه «نردبان» به مناسبت روز ملی سینما روی آنتن می رود و پرونده «عکاسی در سینما» را با حضور فرهاد فوقانی بررسی می کند.

- جدیدترین قسمت از برنامه نردبان به مناسبت روز ملی سینما روی آنتن می رود و پرونده عکاسی در سینما را با حضور فرهاد فوقانی بررسی می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دویست و شصت و دومین قسمت از برنامه تلویزیونی نردبان ، امروز جمعه 21 شهریور ماه روی آنتن شبکه مستند سیما می رود.

این قسمت از نردبان، به مناسبت روز ملی سینما روی آنتن می رود و سوژه هایی با همین موضوع را دنبال می کند.

فرهاد فوقانی از عکاسان شناخته شده کشور مهمان نردبان این هفته است؛ او در گفت و گو با حامد شکیبانیا درباره موضوع عکاسی در سینما ، سخن می گوید و ظرافت های به کارگیری عکاسی در سینما را مورد بررسی قرار می دهد.

فرهاد فوقانی بیش از 20 سال فعالیت مستمر عکاسی دارد و درحال حاضر، رییس صنف عکاسان است.

او در آثار سینمایی و تلویزیونی متعددی به عنوان عکاس حضور داشته است که از آن جمله می توان به محمد رسول الله (مجید مجیدی)، کاغذ بی خط (ناصر تقوایی)، دست های آلوده (سیروس الوند)، سوء تفاهم (احمدرضا معتمدی)، تردید (واروژ کریم مسیحی)، پستچی سه بار در نمی زند (حسن فتحی) و .


برچسب ها: روز ملی سینما - سینما - نردبان - عکاسی - روز ملی - فرهاد - برنامه
آخرین اخبار سرویس:

جشن روز ملی سینما در تلویزیون با «عکاسی در سینما»

جشن روز ملی سینما در تلویزیون با «عکاسی در سینما»