مطالب مرتبط:
تاکید استاندار تهران بر تکمیل طرح های نیمه تمام مسکن در پایتخت
تاکید استاندار تهران بر تکمیل طرح های نیمه تمام مسکن در پایتخت
تکمیل طرح های نیمه تمام در استان قزوین به 70 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
تکمیل طرح انتقال پساب شهری به شهرک صنعتی دامغان
تقویت بخش تعاون راهبردی برای رونق اقتصادی و اشتغال در البرز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 شهریور 1404 ساعت 14:552025-09-10اقتصادي

اشتغال پایدار و تکمیل طرح های نیمه تمام در اولویت مدیران مازندران


استاندار مازندران در سفر به منطقه هزارجریب بهشهر گفت: اولویت استان اشتغال پایدار و تکمیل طرح های نیمه تمام است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران با حضور در منطقه هزارجریب شهرستان بهشهر، در جمع مردم چند روستا به بررسی مسائل و مشکلات این منطقه کوهستانی پرداخت و بر ضرورت توجه ویژه به توسعه زیرساخت های روستایی، ارتقاء خدمات عمومی و حمایت از ظرفیت های بومی منطقه تأکید کرد.

استاندار مازندران در جمع دهیاران، بخشداران و اهالی هزارجریب بهشهر با تأکید بر ضرورت لمس میدانی مشکلات، از آغاز بیش از هزار طرح نیمه تمام و تمرکز بر اشتغال زایی در مناطق کم برخوردار شرق استان خبر داد و گفت: با وفاق و همدلی، می توان شرق استان را به نقطه ای از رفاه و توسعه پایدار رساند.

یونسی رستمی، با اشاره به رویکرد مدیریتی خود افزود: بنده و مدیران محترم استان هیچ گاه کار غیرعلمی نکرده ایم و نخواهیم کرد و هدف ما از حضور در مناطق مختلف، لمس مستقیم مشکلات و ارزیابی میدانی شرایط است.

 وی افزود: پس از بازدید های اولیه، دو هفته زمان برای بررسی و برنامه ریزی داده می شود و سپس گروه مدیریتی مجدد به منطقه بازمی گردد تا روند اجرای برنامه ها را ارزیابی کند.


برچسب ها: استاندار مازندران - مازندران - طرح های نیمه تمام - استان - نیمه تمام - اشتغال پایدار - هزارجریب
آخرین اخبار سرویس:

اشتغال پایدار و تکمیل طرح های نیمه تمام در اولویت مدیران مازندران

اشتغال پایدار و تکمیل طرح های نیمه تمام در اولویت مدیران مازندران