مطالب مرتبط:
پیش بینی برداشت 70 تن خرمای مجول در رودان
پیش بینی برداشت 95هزار تنی گوجه فرنگی در مشهد
پیش بینی برداشت 6 هزار تن زیتون از باغات کرمانشاه
آغاز برداشت خرما از نخلستان های طبس
حال خوب شالیکاران محمودآبادی با برداشت 94 هزار تن شلتوک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 شهریور 1404 ساعت 17:102025-09-08اقتصادي

پیش بینی برداشت حدود 40 هزار تُن انگورسیاه از تاکستان های شهرستان سردشت


پیش بینی می شود حدود 40 هزار تُن انگورسیاه از تاکستان های شهرستان سردشت برداشت شود.

- پیش بینی برداشت حدود 40 هزار تُن انگورسیاه از تاکستان های شهرستان سردشت پیش بینی می شود حدود 40 هزار تُن انگورسیاه از تاکستان های شهرستان سردشت برداشت شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکزمهاباد ؛ مسئول واحد باغبانی جهادکشاورزی شهرستان سردشت با اشاره به آغاز فصل برداشت انگور سیاه گفت: پیش بینی می شود حدود 40 هزار تُن محصول از تاکستان های این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

حسن محمدیان افزود: این میزان انگور از سطح حدود 12 هزار هکتار از تاکستان های بارور این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف خواهد شد که درمقایسه با پارسال حدود 35 درصد کاهش نشان می دهد.

وی گفت: علت اصلی کاهش تولید محصول انگور سیاه امسال سرمازدگی به علت بارش برف در اواخر فروردین امسال بودکه موجب خسارت به بخشی از تاکستان های این شهرستان شد.

محمدیان، با بیان اینکه 90 درصد باغ های انگور سیاه سردشت به صورت دیم است، افزود: میانگین برداشت انگور درتاکستان های این شهرستان امسال به هشت تن در هکتار کاهش یافته است.

وی، با بیان اینکه این شهرستان یکی از قطب های مهم تولید انگورسیاه درآذربایجان غربی و غرب کشور است، اظهارکرد: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن ب


برچسب ها: شهرستان سردشت - شهرستان - تاکستان - برداشت - پیش بینی - انگور - حدود
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی برداشت حدود 40 هزار تُن انگورسیاه از تاکستان های شهرستان سردشت

پیش بینی برداشت حدود 40 هزار تُن انگورسیاه از تاکستان های شهرستان سردشت