مطالب مرتبط:
افزایش شگفت انگیز رقم ثابت در فیش حقوقی بازنشستگان!
معلمان منتظر تغییر در فیش حقوقی باشند
با فیش حقوقی 300 میلیون وام فوری با سود کم بگیرید
تغییر محسوس در فیش حقوقی معلمان و فرهنگیان
وام 300 میلیونی بازنشستگان بدون ضامن | نحوه ثبت نام با فیش حقوقی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 شهریور 1404 ساعت 13:052025-09-14اقتصادي

افشای فیش حقوقی نجومی؛ ابهام در دو شغله بودن مدیر پتروشیمی


انتشار فیش حقوقی 229 میلیون تومانی مدیر عامل شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی/ آقای مبرزی چگونه کارمند تمام وقت پتروشیمی زاگرس نیز هستید؟ - در تازه ترین سندی که به دست خبرنگار مدیرنیوز رسیده، حجت مبرزی ماهانه مبلغ 229 میلیون تومان از شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی حقوق می گیرد.

به گزارش تابناک؛ البته دریافتی آقای مبرزی به همین جا خلاصه نمی شود چرا که سند دیگر رسیده به خبرنگار مدیرنیوز نیز نشان می دهد که وی علاوه بر مدیرعاملی در پایانه ها همزمان کارمند تمام وقت پتروشیمی زاگرس نیز هست و حتی سابقه بیمه تامین اجتماعی وی از این شرکت پتروشیمی رد می شود! خوب است مبرزی به این سوال پاسخ دهد که چگونه در 4ماه نخست امسال هرماه 31 روز تمام وقت در پایانه ها مشغول به کار بوده و همزمان 31 روز نیز در پتروشیمی زاگرس؟! حقوق 229 میلیونی حجت میرزایی در حالی رقم خورده است که نادره رضایی معاون هنری وزیر ارشاد تنها به دلیل دریافت حقوق 100 میلیونی مورد انتقاد رسانه ها واقع شد و بعد از یک ماه نیز عزل شد.

حال این سوال به وجود می آید که آیا سهامداران پایانه ها تصمیم عاجلی برای سروسامان به اوضاع این شرکت و ترک فعل ها و فسادهای صورت گرفته خواهند گرفت یا خیر؟ البته ناگفته نماند که اسناد دیگری از فیش حقوقی عضو هیات مدیره پایانه ها و مدیران منصوب مبرزی و نیز مدی


برچسب ها: پتروشیمی - پتروشیمی زاگرس - پایانه - مدیر - میلیون - بیمه تامین اجتماعی - فیش حقوقی
آخرین اخبار سرویس:

افشای فیش حقوقی نجومی؛ ابهام در دو شغله بودن مدیر پتروشیمی

افشای فیش حقوقی نجومی؛ ابهام در دو شغله بودن مدیر پتروشیمی