مطالب مرتبط:
تقویت فعالیت سامانه کم فشار فصلی و ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان
ترسیم نقشه راه تقویت کشاورزی با روستا بازارها و صنایع تبدیلی
لزوم احیا و تقویت فرهنگ حسنه ماندگار وقف در حوزه هلال احمر
تأکید ایران و عراق بر تقویت روابط اقتصادی و مرزی/ امضای سند 21بندی همکاری
تاکید حکیم و خرازی بر تقویت همکاری های منطقه ای
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1404 ساعت 08:302025-09-09اجتماعي

تقویت فعالیت سامانه کم فشار فصلی و ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان


کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: از امروز تقویت فعالیت سامانه کم فشار فصلی و ناپایداری جوی و دریایی در استان پیش بینی می شود.

- کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: از امروز تقویت فعالیت سامانه کم فشار فصلی و ناپایداری جوی و دریایی در استان پیش بینی می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، مرضیه سی سی پور گفت: امروز دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس با وزش باد های نسبتاً شدید جنوب شرقی، مواج خواهند شد و در قشم، سواحل خمیر و لنگه، گرد و غبار را به همراه خواهد داشت.

او افزود: بعدازظهر و اوایل شب نیز در ارتفاعات استان به ویژه بشاگرد، حاجی آباد، بستک، محدوده تنگه هرمز و برخی سواحل رشد ابر ، رگبار باران و رعد و برق گاه تگرگ، تندباد لحظه ای و سیلابی شدن مسیل ها ورودخانه های فصلی پیش بینی می شود.

سی سی پور گفت: در مناطقی که شرایط بارشی فراهم نباشد، بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی و توصیه می شود از قرارگیری در مجاورت و بستر رودخانه های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود.

او افزود: مناطق دریایی استان مواج خواهد شد و بیشینه سرعت باد در محدوده 50 کیلومتر بر ساعت و بیشینه ارتفاع امواج دریا به دو متر خواهد رسید و سبب اختلال و محدودیت در تردد های دریایی خواهد شد.


برچسب ها: کارشناس اداره کل هواشناسی - ناپایداری جوی - اداره کل هواشناسی - ناپایداری - پیش بینی - هرمزگان - هرمز
آخرین اخبار سرویس:

تقویت فعالیت سامانه کم فشار فصلی و ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان

تقویت فعالیت سامانه کم فشار فصلی و ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان