مطالب مرتبط:
ونزوئلا همزمان با تحرکات آمریکا در کاراییب، شمار نیروهای نظامی خود را افزایش می دهد
ترامپ: عملیات های نظامی در دریای کاراییب ادامه دارد
نمایشگاه صنایع نظامی لندن با حضور 51 اسلحه ساز اسراییلی آغاز به کار کرد
حمله احتمالی آمریکا به ونزوئلا/ 4.5 میلیون شبه نظامی ونزوئلا آماده نبرد/آیا ویتنام جدیدی در راه است؟
حمله احتمالی آمریکا به ونزوئلا/ 4.5 میلیون شبه نظامی ونزوئلا آماده نبرد/ویتنام جدیدی در راه است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 شهریور 1404 ساعت 09:402025-09-08بين الملل

ونزوئلا حضور نظامی خود را در کاراییب تقویت می کند


به دستور رییس جمهور ونزوئلا و در واکنش به حضور نظامی آمریکا به بهانه مبارزه با مواد مخدر ارتش این کشور حضور خود را در چند ایالت کلیدی در منطقه کاراییب افزایش می دهد.

- به دستور رییس جمهور ونزوئلا و در واکنش به حضور نظامی آمریکا به بهانه مبارزه با مواد مخدر ارتش این کشور حضور خود را در چند ایالت کلیدی در منطقه کاراییب افزایش می دهد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کاراکاس، به دستور رییس جمهور ونزوئلا و در واکنش به آنچه حضور نظامی آمریکا به بهانه مبارزه با مواد مخدر خوانده شده، ارتش این کشور حضور خود را در چند ایالت کلیدی در منطقه کاراییب برای تأمین امنیت مرزی و مقابله با قاچاق مواد مخدر افزایش می دهد.

وزیر دفاع ونزوئلا این اقدام را بخشی از عملیات دفاع از حاکمیت ملی این کشور دانست.

ارتشبد ولادیمیر پادرینو لوپز، وزیر دفاع ونزوئلا، اعلام کرد که این کشور به دستور رییس جمهور، حضور نظامی خود را در ایالت های سولیا، تاچیرا، فالکن، نوئبا اسپارتا، سوکره و دلتا آماکورو تقویت می کند.

این اقدام با هدف تأمین امنیت مرزی و مبارزه با باند های قاچاق مواد مخدر که از این مناطق به عنوان مسیر اصلی استفاده می کنند، صورت می گیرد.


برچسب ها: مبارزه با مواد مخدر - رییس جمهور ونزوئلا - حضور نظامی آمریکا - دستور رییس جمهور - ونزوئلا - حضور نظامی - منطقه کاراییب
آخرین اخبار سرویس:

ونزوئلا حضور نظامی خود را در کاراییب تقویت می کند

ونزوئلا حضور نظامی خود را در کاراییب تقویت می کند