مطالب مرتبط:
سرقت کابل های مخابرات زنجان موجب قطع تلفن و اینترنت 3200 مشتری شد
علت قطع کابل های اینترنت در دریای سرخ
مرگ خاموش چغازنبیل؛ میراث 3200 ساله ایلامی ها در خطر نابودی
جایگاه تأسف برانگیز ایران در اقتصاد دیجیتال/ یک بوم و دو هوای سیاست گذاری اینترنت و پای لنگ کسب و کارهای دیجیتال
عکس روز| لیلا بلوکات، یه تلفن قدیمی یه سفرِ رؤیایی به گذشته با این قابِ زیبا!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1404 ساعت 15:452025-09-09فناوري

دزدان تلفن و اینترنت 3200 مشترک زنجانی را قطع کردند


سرقت کابل های مخابرات در غرب شهر زنجان موجب قطع تلفن ثابت 2 هزار و 200 مشتری و سرویس اینترنت حدود یک هزار نفر شد.

- زنجان- مدیر مخابرات منطقه زنجان گفت: سرقت کابل های مخابرات در غرب شهر زنجان موجب قطع تلفن ثابت 2 هزار و 200 مشتری و سرویس اینترنت حدود یک هزار نفر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حبیب الله شبستانی در بازدید میدانی از تلاش های صورت گرفته برای اتصال به شبکه، افزود: متأسفانه به دلیل سرقت کابل های مخابراتی، تلفن ثابت و اینترنت در محدوده خیابان های پست سابق، 17 شهریور، جاده همایون، ضلع غربی سعدی شمالی از چهارراه سعدی تا بیمارستان ارتش و دروازه ارگ شهر زنجان قطع است.

مدیر مخابرات منطقه زنجان با اشاره به تلاش مستمر نیروهای مخابرات برای برقراری اتصال خطوط قطع شده، اظهار داشت: کارکنان فنی شبکه کابل بلافاصله به محل اعزام و مشغول برطرف کردن مشکل به وجود آمده هستند اما به دلیل حجم خرابی و محدودیت فعالیت به جهت شرایط خاص محل ایجاد خرابی، پیش بینی زمان حل کامل مشکل و وصل تمامی سرویس های قطع شده غیر ممکن است.

وی افزود: سرقت این کابل ها سود چندانی برای سارقان ندارد اما خسارتهای بسیاری به مخابرات وارد و مشتریان این شرکت را دچار مشکل می کند.


برچسب ها: مدیر مخابرات منطقه - مخابرات - زنجان - مخابرات منطقه - مدیر مخابرات - اینترنت - سرقت کابل
آخرین اخبار سرویس:

دزدان تلفن و اینترنت 3200 مشترک زنجانی را قطع کردند

دزدان تلفن و اینترنت 3200 مشترک زنجانی را قطع کردند