مطالب مرتبط:
ترامپ خبر مرگ چارلی کرک را تایید کرد/ مظنون سالخورده اشتباه دستگیر شده بود و آزاد شد
دلایل شوک به پرسپولیس؛ بررسی سقوط آزاد در جدول
نامه شخصی ترامپ به رییس جمهور بلاروس/ 52 زندانی آزاد شدند
درخواست ترامپ از نتانیاهو درباره حمله دوباره به قطر
درخواست ترامپ از نتانیاهو درباره حمله دوباره به قطر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 شهریور 1404 ساعت 18:352025-09-11بين الملل

لوکاشنکو به درخواست ترامپ و به دلایل بشردوستانه 14 خارجی را آزاد کرد


این تصمیم بر اساس درخواست دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در اقدامی حسن نیت و بر اساس اصول بشردوستانه گرفته شد.

- به گزارش جماران، بلاروس اعلام کرد که الکساندر لوکاشنکو، رییس جمهور این کشور، 14 تبعه خارجی را که به اتهام جاسوسی محکوم شده بودند، به درخواست دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا و به دلایل بشردوستانه مورد عفو قرار داد.

این تصمیم بر اساس درخواست دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در "اقدامی حسن نیت و بر اساس اصول بشردوستانه" گرفته شد.

در بیانیه عفو آمده است: "بر اساس درخواست رییس جمهور ایالات متحده و تعدادی از روسای جمهور کشورهای دیگر، و در چارچوب یک اقدام حسن نیت و بر اساس اصول بشردوستانه، رییس جمهور جمهوری بلاروس تصمیم گرفت گروهی از اتباع خارجی را که به اتهام جاسوسی، یا شرکت در اقدامات تروریستی یا افراطی یا سایر جنایات در قلمرو جمهوری بلاروس محکوم شده اند، مورد عفو قرار دهد.

این عفو شامل 14 تبعه خارجی می شود: شش نفر از لیتوانی، دو نفر از لتونی، دو نفر از لهستان، دو نفر از آلمان، یک نفر از فرانسه و یک نفر از بریتانیا.

" ناتالیا آیزمونت، دبیر مطبوعاتی رییس جمهور بلاروس، پیشتر اعلام کرده بود که مقامات این کشور یوری زینکوویچ، شهروند آمریکایی محکوم به سازماندهی تلاش برای کودتا در بلاروس را آزاد کرده اند.


برچسب ها: رییس جمهور - بشردوستانه - رییس جمهور آمریکا - جمهور - درخواست - رییس - اساس
آخرین اخبار سرویس:

لوکاشنکو به درخواست ترامپ و به دلایل بشردوستانه 14 خارجی را آزاد کرد

لوکاشنکو به درخواست ترامپ و به دلایل بشردوستانه 14 خارجی را آزاد کرد