مطالب مرتبط:
خبر بسیار دردناک مقام روس درباره آب دریای خزر
خبر بسیار دردناک مقام روس درباره آب دریای خزر
خبر بسیار دردناک مقام روس درباره آب دریای خزر
خبر بسیار دردناک مقام روس درباره آب دریای خزر
خبر بسیار دردناک مقام روس درباره آب دریای خزر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 شهریور 1404 ساعت 11:502025-08-24اقتصادي

زنگ خطر روس ها برای خزر


یک مقام مؤسسه تحقیقات شیلات و اقیانوس شناسی روسیه گفت: تراز آب دریای خزر تا پایان سال جاری میلادی (دی 1404) ممکن است حدود 25 سانتیمتر دیگر کاهش یابد که این وضعیت، - سرگیی شیپولین، یک مقام مؤسسه تحقیقات شیلات و اقیانوس شناسی روسیه، در نشست بوم شناسی و انرژی در دهمین مجمع رسانه ای خزر در آستراخان روسیه گفت: در طول 30 سال گذشته، بالاترین تراز آب دریای خزر در سال 1994 ثبت شده است و از آن زمان تاکنون این شاخص در حال کاهش بوده است.

  به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ وی افزود: بیشترین افت تراز آب دریای خزر در پنج سال گذشته و پس از سال 2020 رخ داده است و امسال کمتر از هر سال دیگری خواهد بود.

  معاون بخش ولگا-خزر موسسه تحقیقات شیلات و اقیانوس شناسی روسیه گفت: در سال 2025 (سال جاری میلادی)، تراز آب دریای خزر بین 20 تا 30 سانتیمتر کاهش خواهد یافت.

  وی خاطرنشان کرد: اگر این روند با وضعیت کنونی بارندگی ها ادامه یابد، بعید نیست که تراز آب دریای خزر تا سال 2030، یک متر پایین تر برود.

  شیپولین گفت: هم اکنون، کم عمق ترین بخش دریای خزر در شمال این دریا و پرآب ترین منطقه، بخش جنوبی این دریا نزدیک ایران است.

  رییس منطقه ای سرویس مدیریت طبیعت و حفاظت از محیط زیست روسیه در آستراخان نیز در این نشست گفت: کشورهای حاشیه دریای خزر باید تمهیداتی را انجام دهند که با شرایطی


برچسب ها: آب دریای خزر - اقیانوس شناسی - دریای خزر - تحقیقات - اقیانوس - روسیه - تراز
آخرین اخبار سرویس:

زنگ خطر روس ها برای خزر

زنگ خطر روس ها برای خزر