| چهارشنبه، 19 شهریور 1404 ساعت 09:402025-09-10اقتصادي
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی: از ابتدای سال پنج هزار کارگاه و بنگاه اقتصادی تابع قانون کار بازرسی شدند.
- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ احمدی به خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: در پنج ماهه گذشته به منظور صیانت از نیروی کار، اجرای صحیح قانون کار و کاهش حوادث ناشی از کار بیش از پنج هزار واحد کارگاهی و بنگاه اقتصادی بازرسی شدند.
او افزود: در حوزه مشاغل سخت و زیان آور هم از ابتدای سال دو هزار درخواست در دبیرخانه سخت و زیان آور مستقر در ادارات تعاون کار و رفاه اجتماعی به ثبت رسیده که کارگران مشمول قانون مشاغل سخت و زیان آور می توانند با 20 سال سابقه کار مستمر بازنشسته شوند.
برچسب ها: تعاون کار و رفاه اجتماعی -
مشاغل سخت و زیان آور -
خبرگزاری صداوسیما -
بنگاه اقتصادی -
قانون مشاغل سخت و زیان آور -
رفاه اجتماعی -
اقتصادی |
آخرین اخبار سرویس:
|
هر ماه هزار بازرسی از کارگاه ها و بنگاه های اقتصادی
هر ماه هزار بازرسی از کارگاه ها و بنگاه های اقتصادی
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.