مطالب مرتبط:
افشای خیانت 8 ساله زوج جوان / فرزندان مرد تهرانی از مدیر شرکت همسرش بودند!
مرگ مرد 55 ساله در سقوط از ارتفاعات بند نادری
فوت مرد 55 ساله در سقوط از ارتفاعات بند نادری کلات
اعترافات هولناک قاتل 30 ساله: پدرم را هنگام جست وجوی گنج در مرز ترکمنستان کشتم | جسد پدر 66 ساله توسط حیوانات خورده شد
الجزیره: افشای ناتوانی کشورهای جهان در پاسخ به قتل خبرنگاران توسط اسراییل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 شهریور 1404 ساعت 04:002025-09-13حوادث

افشای راز 8 ساله؛ مرد تهرانی، پدر فرزندانش نبود


مردی پس از 8 سال زندگی مشترک با همسرش متوجه شد 2 فرزندش از او نیستند و حاصل رابطه پنهانی همسرش با مدیر شرکت بوده اند.

پس از شکایت و بررسی آزمایش DNA، - مردی 8 سال بعد از ازدواج متوجه شد فرزندانش حاصل رابطه همسرش با مدیر شرکت هستند.

پس از شکایت او، پلیس تحقیقات انجام داد و آزمایش DNA صحت ماجرا را تأیید کرد.

در دادگاه، همسر و مدیر شرکت اتهام زنای محصنه را رد کردند، اما با توجه به مدارک، هر 2 به اعدام محکوم شدند.

به گزارش تابناک به نقل از رکنا، مرد خیانت دیده گفت: وقتی جواب آزمایش را گرفتم دنیا روی سرم خراب شد چراکه فهمیدم من پدر فرزندانم نیستم.

حالا هم از همسرم و مدیر شرکت شاکی هستم.

اسفند سال 1402 مردی با مراجعه به پلیس آگاهی، از همسرش و مردی به نام خسرو شکایت کرد و گفت: 8 سال قبل ازدواج کردم و حالا هم 2 فرزند 6 و 2 سال و نیمه دارم.

مدتی قبل متوجه شدم همسرم با مردی غریبه رابطه پنهانی دارد.

وقتی او را زیرنظر گرفتم و مخفیانه به محل کارش که یک شرکت خصوصی بود رفتم، دریافتم که او با مدیر شرکت که مرد میانسالی به نام خسرو است رابطه نزدیک و صمیمی دارد.

با محرز شدن این ماجرا به همسرم گفتم روابطش با آن مرد را قطع کند، او نیز پذیرفت اما چند روز بعد وقتی پسرم به من گفت که خسرو مادرش را به خانه رسانده است، فهمیدم که همسرم همچنان با او ارتباط دارد.


برچسب ها: همسر - فرزند - رابطه پنهانی - آزمایش - مدیر - شرکت - آزمایش DNA
آخرین اخبار سرویس:

افشای راز 8 ساله؛ مرد تهرانی، پدر فرزندانش نبود

افشای راز 8 ساله؛ مرد تهرانی، پدر فرزندانش نبود