مطالب مرتبط:
پکن: چین روابط با ایران را در دستور کار دیپلماتیک خود قرار داده است
پکن: روابط با ایران در اولویت است
توسعه روابط اقتصادی چین و ایران با جدیت دنبال می شود
اولویت حفظ ایران است
بیغم: اولویت فولاد زرند ساختارسازی است، نه نتیجه گرایی مقطعی رسانه ورزش ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 شهریور 1404 ساعت 19:502025-09-02بين الملل

پکن: روابط با ایران، اولویت دیپلماتیک چین در خاورمیانه است


«مائو نینگ»، سخنگوی وزارت خارجه چین، با تأکید بر توسعه پایدار روابط با ایران، اعلام کرد که چین همواره روابط با تهران را در اولویت دیپلماتیک خود در منطقه خاورمیانه قرار داده و آماده تقویت همکاری های دوجانبه است.

- مائو نینگ ، سخنگوی وزارت خارجه چین، با تأکید بر توسعه پایدار روابط با ایران، اعلام کرد که چین همواره روابط با تهران را در اولویت دیپلماتیک خود در منطقه خاورمیانه قرار داده و آماده تقویت همکاری های دوجانبه است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با تأکید بر اینکه روابط با ایران در اولویت است، اعلام کرد که رییس جمهور این کشور در دیدار با رییس جمهور ایران بر تقویت همکاری های دوجانبه و حل عادلانه موضوع هسته ای ایران تأکید کرده است.

به گزارش ایسنا، مائو نینگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین شامگاه دوشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: شی جین پینگ، رییس جمهور چین با مسعود پزشکیان، رییس جمهور ایران در پکن دیدار کرد.

وی افزود: روابط ایران و چین در برابر تحولات جهانی مقاومت کرده و همواره توسعه ای پایدار و سالم داشته است.

چین همواره روابط با ایران را در اولویت دستورکار دیپلماتیک خود در خاورمیانه قرار می دهد و آماده است با ایران برای پیشبرد دوستی، تعمیق اعتماد متقابل و تقویت همکاری ها در حوزه های مختلف همکاری کند.


برچسب ها: سخنگوی وزارت - سخنگوی وزارت امور خارجه - وزارت امور خارجه چین - تقویت همکاری - سخنگوی وزارت خارجه - روابط - ایران
آخرین اخبار سرویس:

پکن: روابط با ایران، اولویت دیپلماتیک چین در خاورمیانه است

پکن: روابط با ایران، اولویت دیپلماتیک چین در خاورمیانه است