مطالب مرتبط:
تأکید بر اصلاح الگوی کشت و حرکت به سمت کشاورزی نوین در فارس
تصمیم مهم دولت درباره تغییر ساعت کاری ادارات
تمدید ساعت کاری 6 صبح تا 13 ادارات خراسان جنوبی تا پایان شهریور
ادامه اجرای ساعت کاری تابستانی در ادارات خوزستان تا پایان شهریورماه
ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه ها تا پایان شهریور تمدید شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 شهریور 1404 ساعت 08:252025-09-04سياسي

ضرورت اصلاح الگوی مصرف در ادارات


نماینده ولی فقیه در استان بر ضرورت اصلاح الگوی مصرف در ادارات تاکید کرد - به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، نماینده ولی فقیه در استان در دیدار با رییس سازمان بسیج اصناف کشور بر ضرورت پرهیز از فرهنگ مصرف گرایی تاکید کرد.

آیت الله حسینی رعایت الگوی صحیح مصرف را هم تراز با تولید دانست و گفت: متاسفانه فرهنگ مصرف گرایی حتی در بسیاری از ادارت مشاهده می شود که ضروری است در این زمینه کار فرهنگی انجام شود.

رییس سازمان بسیج اصناف کشور هم با اشاره به اهداف سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دیدار با فعالان اقتصادی استان و تولیدکنندگان و شنیدن دغدغه های آنان و همچنین بازدید از تعدادی از واحد های تولیدی استان بخصوص در زمینه تامین امنیت غذایی بخشی از برنامه های این سفر است.

سردار حسن پور با اشاره به اولویت این سازمان برای حمایت از واحد های تولیدی اضافه کرد: رفع مشکلات واحد های اقتصادی از اولویت سازمان بسیج اصناف کشور است.


برچسب ها: نماینده ولی فقیه در استان - سازمان بسیج اصناف کشور - کهگیلویه و بویراحمد - نماینده ولی فقیه - رییس سازمان بسیج - اصلاح الگوی مصرف - واحد های تولیدی
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت اصلاح الگوی مصرف در ادارات

ضرورت اصلاح الگوی مصرف در ادارات