مطالب مرتبط:
ادامه اختلاف‏ ها بر سر حجاب/ گزارش ها از وضعیت متفاوت برخورد با «بی‏ حجابی» زنان در تهران و دیگر شهر ها
انتقاد امام جمعه بجنورد از وضعیت بی حجابی در شهر
اولین جلسه هم اندیشی خزانه داری کل کشور با نمایندگان بانک های دولتی برگزار شد
ایران جوان 1404/06/15
اتمام حجت پزشکیان به وزیر | دستور فوری رییس جمهور درباره بهبود معیشت مردم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 شهریور 1404 ساعت 16:102025-09-07سياسي

هم اندیشی دختران جوان برای بهبود وضعیت شهر


نشست هم اندیشی جمعیت دختران ایران زمین با هدف استعدادیابی دختران جوان درحوزه مدیریت ومسائل شهری درتالار میلاد کرج برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای البرز ، الهه ترکمان مدیر جمعیت دختران ایران با بیان اینکه توانمندسازی ومشارکت در فعالیت های شهری باعث افزایش اعتماد به نفس و توانمندی دختران می شود گفت: جمعیت دختران ایران زمین، زمینه ای را داوطلبانه و کنشگرانه برای دختران نوجوان و جوان در استان فراهم می کندتا با هدف مشارکت شهروندی، مدیریت شهری و حکمرانی محلی برای حل مسایل شهری دختران با ایده پردازی موجب مهارت افزایی فردی و خانوادگی جامعه شوند.

وی گفت: کنشگری شهری به معنای مشارکت فعال شهروندان در بهبود و تغییر وضعیت شهر و محیط زندگی شان است.

این کنشگری می تواند در حوزه های مختلفی مانند محیط زیست، حمل ونقل، فرهنگ، حقوق شهروندی و توسعه پایدار انجام شود.

جمعیت دختران ایران زمین به عنوان یکی از بخش های مهم و اثرگذار در ساختار جمعیتی کشور، نقش ویژه ای در شکل دهی به آینده شهر ها و جامعه دارند.


برچسب ها: دختران - دختران جوان - شهری - جمعیت - ایران زمین - افزایش اعتماد به نفس - مشارکت
آخرین اخبار سرویس:

هم اندیشی دختران جوان برای بهبود وضعیت شهر

هم اندیشی دختران جوان برای بهبود وضعیت شهر