مطالب مرتبط:
نمایش «بر فراز ابرها» در جشنواره پویانمایی تسالونیکی
گسترش و تجهیز فضاهای فرهنگی، هنری و ورزشی متناسب با نیازهای کودکان و نوجوانان
ورامین میزبان مسابقات استانی «کودکان آهنین» با حضور نوجوانان 10 تا 14 سال
شبکه نمایش «هفته اصفهان» را روی آنتن می برد
صفحه نخست روزنامه های اصفهان شنبه 22 شهریور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 شهریور 1404 ساعت 15:102025-09-13فرهنگي

«مهوا» با دو پویانمایی راهی جشنواره کودکان و نوجوانان اصفهان خواهد شد


کارخانه صنایع سرگرمی مهوا، با دو پویانمایی «افسانه سپهر» و «دره دیوان» در سی و هفتمین جشنواره کودکان و نوجوانان اصفهان حضور خواهد داشت.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از روابط عمومی کارخانه صنایع سرگرمی مهوا، برای اولین بار مجموعه انیمیشن سازی مهوا، با دو اثر دره دیوان و افسانه سپهر قدم در 37 جشنواره بین المللی کودکان و نوجوانان اصفهان می گذار د و این آثار جهت بررسی و انتخاب تحویل دبیرخانه جشنواره شده است.

  مجموعه مهوا، اولین کمپانی انیمیشن سازی ایرانی است که در مسیر صنعتی سازی پویانمایی و گیم حرکت می کند و با پویانمایی های جدید، در جشنواره های ایرانی و خارجی پرقدرت ظاهر میشود.

  پویانمایی دره دیوان ، به کارگردانی رسول آذرگون، برای اولین در جشنواره کودکان و نوجوانان اصفهان به نمایش در خواهد آمد.

این پویانمایی، با تکنیک دوبعدی ساخته شده و برای رده سنی کودک است.

  در خلاصه داستان این پویانمایی آمده است: سفر پرماجرای نابغه ممکن است نه تنها راز های گذشته را فاش کند، بلکه آینده روستا را نیز برای همیشه دگرگون سازد.

  همچنین پویانمایی افسانه سپهر ، بعداز حضور در جشنواره فجر و درخشش در امریکا و دریافت جایزه رمی، NYIFA جشنواره بین المللی فیلم نیویورک، کایا 2025ترکیه، جشنواره بین المللی فیلم ورلد-فست هیوستون، و .


برچسب ها: کودکان و نوجوانان - پویانمایی - جشنواره - نوجوانان - اصفهان - کودکان - دیوان
آخرین اخبار سرویس:

«مهوا» با دو پویانمایی راهی جشنواره کودکان و نوجوانان اصفهان خواهد شد

«مهوا» با دو پویانمایی راهی جشنواره کودکان و نوجوانان اصفهان خواهد شد