مطالب مرتبط:
مشاهده پلنگ ایرانی در جنگل های هیرکانی املش
پلنگ ایرانی در جنگل های هیرکانی املش
تصاویر دیدنی از پلنگ ایرانی در جنگل های هیرکانی املش
تصاویر دیدنی از پلنگ ایرانی در جنگل های هیرکانی املش (فیلم)
تصویربرداری از پلنگ ایرانی در جنگل های هیرکانی املش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 شهریور 1404 ساعت 19:052025-09-04اجتماعي

تصویر برداری از پلنگ ایرانی در جنگل های هیرکانی املش


مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی در جنگل های هیرکانی شهرستان املش به ثبت رسید.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان، مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: این تصویر برداری حاصل تلاش و پیگیری مستمر محیط بان شاهپور عبدی بود که با نصب دوربین های تله ای در ارتفاعات جنگلی املش، موفق به ثبت فیلم از پلنگ ایرانی شد.

فرهاد حسینی افزود: در راستای پایش مستمر حیات وحش، در سال جاری با نصب و به کار گیری دوربین های تله ای در زیستگاه های مختلف این شهرستان، تصاویری از حداقل چهار قلاده پلنگ به ثبت رسیده است.

این موضوع نشان دهنده وجود جمعیتی پایدار از این گونه ارزشمند در جنگل های هیرکانی گیلان است.

وی با اشاره به اهمیت زیستی جنگل های هیرکانی گفت: استان گیلان با دارا بودن جنگل های هیرکانی، مراتع مرتفع، زیستگاه های بینابینی (اکوتون ها) و کوهستان های وسیع از نقاط داغ زیستی ایران محسوب شده و زیستگاه گونه های شاخص جانوری کشور از جمله پلنگ ایرانی، خرس قهوه ای، مرال، شوکا، قوچ و میش و کل و بز به شمار می رود.


برچسب ها: جنگل های هیرکانی - هیرکانی - پلنگ ایرانی - حفاظت محیط زیست - محیط زیست گیلان - گیلان - جنگل
آخرین اخبار سرویس:

تصویر برداری از پلنگ ایرانی در جنگل های هیرکانی املش

تصویر برداری از پلنگ ایرانی در جنگل های هیرکانی املش