مطالب مرتبط:
پیش بینی هوش مصنوعی نتیجه بازی فوتبال امید گوام و امید ایران امروز شنبه 15 شهریور 1404
پیش بینی هوش مصنوعی از جنگ ایران و اسراییل چه بود؟
پیش بینی هوش مصنوعی از جنگ ایران و اسراییل چه بود؟
آواز شاد؛ پسرای هندی با آهنگ عرفان طهماسبی جوری رقصیدن کشور هند مدیون ایران شد
تحلیل حسن روحانی از دردسرسازی اسنپ بک برای ایران؛ سه کشور اروپایی قانونا حق چنین کاری را ندارند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 شهریور 1404 ساعت 12:402025-09-06سياسي

ایران باید در میان 10 کشور پیشتاز هوش مصنوعی قرار گیرد


فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: اگر جمهوری اسلامی ایران بخواهد امنیت ملی و جایگاه تمدنی خود را حفظ کند، باید در میان 10 قدرت برتر هوش مصنوعی جهان قرار گیرد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سردار سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع)، در اولین نشست شبکه تخصصی تحول در علوم انسانی سازمان بسیج اساتید کشور که عصر روز گذشته با شعار استاد بسیجی؛ تحول در علوم انسانی، الگو پیشرفت ایرانی اسلامی در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: موضوع تحول در علوم انسانی از محور های اصلی فعالیت این دانشگاه طی 10 تا 12 سال گذشته بوده و گزارش های دوره ای آن نیز به محضر فرمانده معظم کل قوا ارائه شده است.

  وی خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع امام حسین (ع) با هدف حل یکی از اساسی ترین مطالبات انقلاب، یعنی اسلامی سازی علوم و دانشگاه ها، حرکت منظومه ای 360 درجه ای برای بازنگری در طبقه بندی علوم انسانی و جایگاه آن در نظام علمی کشور آغاز کرده و به نتایج و رویکرد های قابل توجهی رسیده است.

  فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) تصریح کرد: در این فرآیند نظام مسائل تمدنی شناسایی و طبقه بندی شده، شبکه ای از نخبگان و استادان حوزه و دانشگاه در سراسر کشور گردآوری و کتابچه های مستندی از سوابق و توانمندی آنان تهیه شده است.


برچسب ها: دانشگاه جامع امام حسین - دانشگاه - دانشگاه جامع - علوم انسانی - امام حسین - سازمان بسیج اساتید کشور - فرمانده
آخرین اخبار سرویس:

ایران باید در میان 10 کشور پیشتاز هوش مصنوعی قرار گیرد

ایران باید در میان 10 کشور پیشتاز هوش مصنوعی قرار گیرد