مطالب مرتبط:
تصاویر/ دومین یادواره شهدای روحانی شهرستان بیجار
بیش از 150 برنامه، هفته دفاع مقدس در شهرستان مهاباد برگزار می شود
برگزاری مذاکرات عادی سازی روابط ارمنستان و ترکیه برای اولین بار در ایروان
اولین واکنش عارف به افزایش شدید قیمت مرغ + ویدئو | حتما برخورد می کنیم
وحدت مسلمانان اولین و مهم ترین اصل در مسیر نابودی استکبار جهانی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1404 ساعت 20:402025-09-09سياسي

اولین یادواره شهدای زن شهرستان سروآباد برگزار شد


در راستای اجلاسیه پنج هزار و 536 شهید استان کردستان، اولین یادواره شهدای زن شهرستان سروآباد برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، سرکانی مسئول جامعه بسیج زنان استان کردستان در این مراسم گفت:  شهرستان سروآباد 24 شهیده زن را تقدیم انقلاب کرده است.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، شهیدان را پرچم داران عزت و افتخار ملت ایران دانست و اظهار داشت: شهدا با نثار خون پاک خود امنیت و آرامش امروز کشور را رقم زدند و وظیفه ماست که ادامه دهنده راه آنان باشیم.

سرداار رضایی افزود:با وجود شکست در جنگ ترکیبی، دشمنان در 23 خرداد 1403 دست به اقدامی ناجوانمردانه زدند و در حمله ای غافلگیرانه، تعدادی از فرماندهان عزیز، دانشمندان هسته ای و مردم بی گناه ما را به شهادت رساندند، آنان گمان می کردند با این جنایات می توانند نظام اسلامی را به زانو درآورند، اما خون شهیدان نه تنها موجب تضعیف انقلاب نشد، بلکه سرمایه ای عظیم برای استحکام و پویایی آن فراهم آورد.


برچسب ها: شهرستان سروآباد - کردستان - استان کردستان - فرمانده سپاه بیت المقدس - سپاه بیت المقدس کردستان - شهرستان - سروآباد
آخرین اخبار سرویس:

اولین یادواره شهدای زن شهرستان سروآباد برگزار شد

اولین یادواره شهدای زن شهرستان سروآباد برگزار شد