مطالب مرتبط:
آغاز تغییرات جدید وزارت کار به نفع حقوق بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی!
مدیرکل صمت گیلان: 130 واحد تولیدی استان نیازمند ارز برای تامین مواد اولیه است
وام ازدواج برای بازنشستگان تامین اجتماعی + ویدیو
وام ازدواج برای بازنشستگان تامین اجتماعی + ویدیو
چرا هنوز مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز 12 شهریور 1404 واریز نشده است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 شهریور 1404 ساعت 15:552025-09-04اقتصادي

پیگیری ویژه وزارت صمت برای تامین خودروی جانبازان


وزیر صنعت، معدن و تجارت در دیدار با معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، بر پیگیری ویژه این وزارتخانه برای تسریع در تأمین خودروی ویژه جانبازان تأکید کرد.

- وزیر صنعت، معدن و تجارت در دیدار با معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، بر پیگیری ویژه این وزارتخانه برای تسریع در تأمین خودروی ویژه جانبازان تأکید کرد.

به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما از وزارت صمت؛ سید محمد اتابک و سعید اوحدی، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، امروز در دیداری مشترک، روند تصمیمات و مفاد صورت جلسات مربوط به تأمین خودروی ویژه جانبازان را بررسی کردند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این دیدار گفت: معاونت صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت با تعیین پنج مسئول به صورت ویژه، موضوع تامین خودروی جانبازان را در تعامل مستقیم با دیگر دستگاه های اجرایی و حاکمیتی پیگیری می کند.

در این نشست، گزارشی از پیگیری مصوبات قبلی توسط معاونت صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ارائه شد.

این گزارش، تعامل وزارت صمت با دستگاه های اجرایی دخیل از جمله سازمان حفاظت محیط زیست، گمرک، پلیس راهور و بانک مرکزی را برای تسریع در روند تأمین خودرو نشان می دهد.


برچسب ها: وزیر صنعت، معدن و تجارت - صنعت، معدن و تجارت - معاون رییس جمهور - رییس بنیاد شهید - جانبازان - رییس جمهور - بنیاد شهید
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری ویژه وزارت صمت برای تامین خودروی جانبازان

پیگیری ویژه وزارت صمت برای تامین خودروی جانبازان