مطالب مرتبط:
صندوق های املاک از محبوب ترین ها به فراموش شده ها تبدیل شدند
اجرای طرح اصلاح و احیای باغات انگور در چهارمحال و بختیاری
تبدیل املاک راکد به سرمایه مولد برای توسعه لرستان
حضور شرکت هایی از ایران در نمایشگاه بین المللی تجارت خدمات چین
تکمیل سامانه املاک و اسکان تنها راه اجرای ابرپروژه اتصال کد ملی به کد پستی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 شهریور 1404 ساعت 17:402025-09-15اقتصادي

ارائه خدمات به باغات، گلخانه ها و املاک کشاورزی منوط به شناسنامه دار کردن آنهاست


ارائه تمامی خدمات نظیر توزیع نهاده یارانه ای، حامل های انرژی، تسهیلات بانکی به باغات، گلخانه ها و املاک کشاورزی منوط به شناسنامه دار کردن آنها خواهد بود.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اعلام قانون و دستورالعمل شناسنامه دار کردن اراضی و باغات کشاورزی از 4 سال پیش تا کنون، گفت: طبق قانون ارائه هر گونه تسهیلات، نهاده های کشاورزی و کودشیمیایی به اراضی، باغات و گلخانه های فاقد شناسنامه ممنوع است و با مدیران مختلف در این خصوص طبق قانون برخورد می شود.

 رضا فرازی با اشاره به گستردگی خدمات کشاورزی در جامعه گفت: از صدا و سیما درخواست می شود با توجه به دستور مسئولان ارشد استان در خصوص توسعه گلخانه ها کمک کار جهاد کشاورزی باشند.

 وی با بیان اینکه گلخانه ها در فضای محدود بیشترین محصول را تولید می کنند و از سویی این محصولات قابلیت صادرات دارند اضافه کرد: با توجه به شرایط تحریمی می توان با صادرات این نوع محصولات ضمن ارزی آوری برای تولید کننده و بهره بردار امنیت خاطر ایجاد کرد و از سوی دیگر نگران مخاطرات طبیعی نبود و شاهد تولید پایدار و مستمر هم باشیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: درحال حاضر 40 هکتار گلخانه فعال در استان داریم و در کنار آن حدود 100 هکتار گلخانه دار


برچسب ها: کشاورزی - شناسنامه دار کردن - گلخانه ها - شناسنامه - گلخانه - جهاد کشاورزی - باغات
آخرین اخبار سرویس:

ارائه خدمات به باغات، گلخانه ها و املاک کشاورزی منوط به شناسنامه دار کردن آنهاست

ارائه خدمات به باغات، گلخانه ها و املاک کشاورزی منوط به شناسنامه دار کردن آنهاست