مطالب مرتبط:
40 درصد تسهیلات پرداختی صندوق کارآفرینی امید به بانوان اختصاص یافت
خدمات درمانی رایگان به 150 میلیون نفر در یک سال | پوشش 53 درصد جمعیت کشور توسط تأمین اجتماعی
باجه های بانکی روستایی، سفیران خدمت و بازوی اصلی پست بانک ایران در توسعه عدالت مالی /60 درصد جمعیت روستایی کشور تحت پوشش خدمات پست بانک ایران قرار دارد
94 درصد مددجویان کمیته امداد در سه دهک اول درآمدی کشور قرار دارند؛ این آمار چه داستانی از وضعیت معیشتی جامعه روایت می کند؟
50 درصد تراکتور های کشور فرسوده هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 شهریور 1404 ساعت 13:452025-08-31اقتصادي

70 درصد گلخانه های کشور به گل های زینتی اختصاص دارد


تعداد گلخانه های کشور در حال افزایش است اما بیش از 70 درصد این گلخانه ها مربوط به گل های زینتی است که تاثیری در امنیت غذایی ندارد.

- یک مسئول دولتی گفت: تعداد گلخانه های کشور در حال افزایش است اما بیش از 70 درصد این گلخانه ها مربوط به گل های زینتی است که تاثیری در امنیت غذایی ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، امروز یکشنبه 9 شهریور 1404 نشست خبری رییس مرکز آمار ایران با موضوع اعلام نتایج تفصیلی سرشماری عمومی کشاورزی 1403 در محل این مرکز برگزار شد.

فریبا سادات بنی هاشمی، معاون طرح های آماری و آمارهای ثبتی مرکز آمار ایران در این نشست خبری گفت: چند نقطه در این سرشماری قابل تامل است؛ نخست این که بیش از 90 درصد مناطق روستایی به کشاورزی اختصاص دارد و این نشان می دهد نقطه توسعه روستاها باید از این محل باشد.

وی افزود: همچنین حدود 90 درصد کشاورزان دارای تحیلات زیر دیپلم بوده از این رو هوشمندسازی سرشماری را با مشکل مواجه می کند.

وی در ادامه با اشاره به آمار گلخانه های کشور تصریح کرد: تعداد گلخانه های کشور در حال افزایش است.

این موضوع برای صرفه جویی در آب و انرژی مطلوب است اما متاسفانه بیش از 70 درصد این گلخانه ها مربوط به گل های زینتی است که تاثیری در امنیت غذایی ندارد.


برچسب ها: گلخانه ها - گل های زینتی - گلخانه - مرکز آمار ایران - امنیت غذایی - درصد - رییس مرکز آمار ایران
آخرین اخبار سرویس:

70 درصد گلخانه های کشور به گل های زینتی اختصاص دارد

70 درصد گلخانه های کشور به گل های زینتی اختصاص دارد