مطالب مرتبط:
امام جمعه بجنورد: انسجام ملی بزرگ ترین درس دفاع مقدس بود
تصاویر / دیدار مسئولین و بسیجیان بویین زهرا با امام جمعه
واکنش امام جمعه اردبیل به سفر مشاوران رضا پهلوی به اسراییل + جزییات
امام جمعه بندرعباس: کمک های مردمی باری از دوش خانواده های محروم برمی دارد
امام جمعه همدان: انسجام میان نیروهای مسلح کشور زبانزد است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1404 ساعت 22:002025-09-22سياسي

امام جمعه بابل: زباله به معضل زیست محیطی و بحران تبدیل شد


امام جمعه بابل با انتقاد از کم کاری در مدیریت زباله گفت: انباشت حجم زیاد زباله به معضل زیست محیطی در شهرستان تبدیل شده است.

- امام جمعه بابل: زباله به معضل زیست محیطی و بحران تبدیل شد بابل- امام جمعه بابل با انتقاد از کم کاری در مدیریت زباله گفت: انباشت حجم زیاد زباله به معضل زیست محیطی در شهرستان تبدیل شده است.

حجت الاسلام مجتبی روحانی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلات پسماند در شهرستان بابل اظهار داشت: محل دفن زباله این شهر در منطقه جنگلی انجیلسی قرار داشت که روزانه حدود 250 تا 280 تن زباله از شهرهای بابل، زرگرشهر، گتاب، امیرکلا، گلوگاه و روستاهای مجاور را در خود جای می داد.

.

وی ادامه داد: زباله ها به صورت غیربهداشتی در این منطقه انباشت می شدند، از طرف دیگر شیرابه زباله ها نیز به نهر وارد و جاری می شد و برای روستاهای پایین دست مشکلاتی ایجاد می کرد.

حجت الاسلام روحانی دربخش دیگری از صحبت هایش به کم کاری شهرداری در راستای پیگیری معضلات تجمع زباله در سطح شهرستان، اشاره کرد و گفت: متاسفانه شهرداری در این راستا بی توجهی کرده و هیچ گونه اقدامی انجام نداده است در صورتی که می توانست با ساز و کارهای بهتری اقدامات لازم را برای تبدیل زباله ها به کمپوست انجام دهد.


برچسب ها: زباله - زیست محیطی - امام جمعه - بابل - شهرستان - محیطی - روستاهای
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه بابل: زباله به معضل زیست محیطی و بحران تبدیل شد

امام جمعه بابل: زباله به معضل زیست محیطی و بحران تبدیل شد