مطالب مرتبط:
وضعیت هوای گیلان، مازندارن و گلستان سه شنبه 18 شهریور 1404 + پیش بینی دقیق هواشناسی
دستور مادورو برای استقرار 25 هزار نیروی مسلح در مرز با کلمبیا
مادورو دستور استقرار 25 هزار نیرو را صادر کرد+ فیلم
نیکولاس مادورو دستور استقرار 25 هزار نیرو را صادر کرد
مادورو دستور استقرار 25 هزار نیرو را صادر کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 شهریور 1404 ساعت 17:252025-09-08اجتماعي

استقرار هوای نسبتا پایدار در گیلان


از سه شنبه تا پنجشنبه هوای نسبتا پایدار در استان ماندگار است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، محمد دادرس با اشاره به اینکه آسمان استان هم اکنون کمی تا نیمه ابری است گفت: در برخی مناطق آسمان ابری است و شرایط برای بارش در برخی مناطق استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه از فردا سه شنبه تا پنجشنبه هوای نسبتا پایدار در استان مستقر است افزود: در ارتفاعات افزایش ابر و رگبار های موقتی در این مدت دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به اینکه دریا امروز با ارتفاع موج 10 تا 70 سانتی متر برای فعالیت های دریانوردی مناسب نیست گفت: فردا دریا با ارتفاع موج 10 تا 50 سانتی متر با احتیاط برای فعالیت های دریایی مناسب خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان افزود: دمای هوا هم اکنون در رشت مرکز استان 29 درجه سلسیوس و رطوبت این شهرستان 65 درصد است.

محمد دادرس گفت: در شبانه روز گذشته جیرنده با دمای 15 درجه سلسیوس خنک ترین و صومعه سرا با دمای 35 درجه سلسیوس گرمترین مناطق استان بودند.


برچسب ها: استان - ارتفاع موج - محمد دادرس - ارتفاع - پایدار - دریا - شنبه
آخرین اخبار سرویس:

استقرار هوای نسبتا پایدار در گیلان

استقرار هوای نسبتا پایدار در گیلان