مطالب مرتبط:
نشست اضطراری کمیسیون امنیت ملی با حضور عراقچی برگزار شد
تصاویر نشست اضطراری کمیسیون امنیت ملی مجلس/ نبویان و عراقچی هم نشین شدند
جلسه اضطراری عراقچی با کمیسیون امنیت ملی مجلس
نشست کمیسیون امنیت ملی با حضور وزیر امورخارجه
جزییات نشست مشترک کمیسیون امنیت ملی با عراقچی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 شهریور 1404 ساعت 10:552025-09-14سياسي

کویر سرمایه ای عظیم برای توسعه پایدار و امنیت ملی است


کویر نه تهدید، بلکه ظرفیتی عظیم برای توسعه اقتصادی، امنیت پایدار و نقش آفرینی ملی است که باید با نگاه علمی و بهره گیری از تجربه جهانی مورد استفاده قرار گیرد.

- کویر سرمایه ای عظیم برای توسعه پایدار و امنیت ملی است مشهد - استاندار خراسان رضوی گفت: کویر نه تهدید، بلکه ظرفیتی عظیم برای توسعه اقتصادی، امنیت پایدار و نقش آفرینی ملی است که باید با نگاه علمی و بهره گیری از تجربه جهانی مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، غلامحسین مظفری صبح یکشنبه در نخستین همایش ملی امنیت و توسعه پایدار مناطق کویری کشور، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، حضور در جمع مسئولان، استانداران و مقامات نظامی و امنیتی را فرصتی مغتنم دانست و اظهار کرد: تیتر این همایش با محور امنیت، توسعه پایدار و کویر بسیار پرمعناست و مفاهیم گسترده ای را در خود جای داده است.

استاندار خراسان رضوی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، شایسته بود که تاکنون بارها این مسئله در سطح ملی مطرح شود، چرا که کویر صرفاً یک منطقه خشک و بی حاصل نیست، بلکه سرمایه ای عظیم و ارزشمند برای کشور به شمار می رود.

وی بیان کرد: کویرها در دنیا به عنوان فرصت شناخته شده اند و کشورهای مختلف از این ظرفیت به خوبی استفاده کرده اند.


برچسب ها: توسعه پایدار - استاندار خراسان رضوی - پایدار - امنیت - توسعه - استاندار - کویر
آخرین اخبار سرویس:

کویر سرمایه ای عظیم برای توسعه پایدار و امنیت ملی است

کویر سرمایه ای عظیم برای توسعه پایدار و امنیت ملی است