مطالب مرتبط:
روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مهمترین منبع آب شرب مشهد را هم خشک کرد/ این گروه چه کار دیگری باید انجام ذهد تا باور کنید باید با ان برخورد قاطع کرد؟
تصاویر / دیدار جانشین فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با نماینده ولی فقیه در لرستان
می توان از ظرفیت کانون ها برای تبیین و تحقق فرهنگ و گفتمان جمهوری اسلامی بهره برد
آزادگان افتخار ما و شناسنامه جمهوری اسلامی هستند
استاد فرشچیان سفیر هویت ایرانی و اسلامی در جهان بود 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مرداد 1404 ساعت 07:452025-08-19بين الملل

روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مهمترین منبع آب شرب مشهد را هم خشک کرد


آنچه در ماجرای خودداری حکومت خودخوانده طالبان از دادن حقابه ایران از هیرمند و هریرود مهم است و باید مورد توجه دولتمردان ایرانی باشد اینست که برخورد طالبان با ایران یک برخورد خصمانه است و هیچ دولتی حاضر نیست در برابر برخورد خصمانه سکوت کند و حتی امتیاز هم بدهد.

- روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: با افتتاح سد پاشدان در ولایت هرات که با مسدود کردن مسیر رودخانه هریرود صورت گرفت، مهم ترین منبع آب شرب مشهد خشک شد.

با مسدود شدن و انحراف مسیر هریرود به طرف سد پاشدان، سد دوستی در پایین دست این رودخانه تقریباً خشک و سهمیه آبی که همیشه از هریرود به مشهد می رسید قطع شد.

براساس آمار ارائه شده توسط شرکت مدیریت منابع آب مشهد، مهم ترین منبع آب شرب این شهر یعنی سد دوستی به حجم مرده رسیده و فقط به میزان نصف سال گذشته آب دارد که دلیل اصلی آن آب گیری سد پاشدان در هرات است.

سد دوستی در مرز ایران و ترکمنستان قرار دارد و از هریرود و بعضی رودخانه های دیگر تغذیه می شود اما با اقدام طالبان در اردیبهشت سال گذشته که فرمان آب گیری سد پاشدان از هریرود را داد، جریان طبیعی آب به سد دوستی قطع و به سوی سد پاشدان منحرف شد.

این، دومین ضربه ای است که حکومت خودخوانده طالبان در زمینه آب به مردم شرق کشورمان می زند.


برچسب ها: روزنامه جمهوری اسلامی - جمهوری اسلامی - هریرود - سد دوستی - منبع آب - طالبان - برخورد
آخرین اخبار سرویس:

روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مهمترین منبع آب شرب مشهد را هم خشک کرد

روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مهمترین منبع آب شرب مشهد را هم خشک کرد