مطالب مرتبط:
فردا آخرین روز فروش ارز اربعین/ دینار عراق کمی ارزان شد
اعلام آخرین مهلت خرید ارز توسط زائران اربعین؛ دینار عراق کمی ارزان شد
دینار عراق کمی ارزان شد
دینار عراق کمی ارزان شد
قیمت دینار عراق امروز سه شنبه 21 مرداد 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1404 ساعت 10:202025-08-12اقتصادي

دینار عراق ارزان شد


قیمت یکصد دینار عراق امروز، سه شنبه 21 مردادماه، در مرکز مبادله 54.

952 ریال اعلام شده است، بنابراین زائران اربعین برای خرید 200هزار دینار باید حدود 11میلیون تومان پرداخت کنند.

- فروش ارز اربعین که از 4 تیرماه آغاز شده فردا 22 تیرماه در شعب 5 بانک عامل به پایان می رسد.

   به گزارش تابناک به نقل از تسنیم،فروش ارز اربعین تنها از طریق بانک های عامل منتخب شامل بانک ملی، صادرات، تجارت، سپه و پست بانک و صرفاً تا سقف تعیین شده مجاز است همچنین، اخذ هرگونه کارمزد اضافی تحت عناوینی همچون هزینه جانبی، تأمین اسکناس یا کارمزد خدمات از سوی بانک ها و شعب ارزی، ممنوع و غیرقانونی اعلام شده است.

بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، زائرانی که موفق به خروج از کشور نشده اند یا مقداری از ارز دریافتی شان بلااستفاده باقی مانده است، موظفند تا تاریخ 30 مرداد 1404 نسبت به بازگرداندن ارز به همان بانک صادرکننده اقدام کنند، در غیر این صورت، امکان دریافت ارز در سال های آینده برای این افراد با محدودیت هایی مواجه خواهد شد.

بر اساس نرخ نامه مرکز مبادله ارز و طلای ایران امروز، سه شنبه 21 مردادماه، قیمت هر 100 دینار عراق به 54.

952 ریال رسیده است، بنابراین، هر زائر برای دریافت سهمیه 200هزاردیناری باید مبلغ 10 میلیون و 990 هزار و 400 تومان پرداخت کند.


برچسب ها: بانک - ارز اربعین - دینار عراق - اربعین - دینار - فروش ارز - بانک ها
آخرین اخبار سرویس:

دینار عراق ارزان شد

دینار عراق ارزان شد