مطالب مرتبط:
مجلس اصلاح قانون حمل سلاح محیط بانان را بررسی می کند
تاکید رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا بر لزوم تجدیدنظر در سیستم دفاعی و امنیتی . حفاظت از مرزها/ از تجربیات تلخ تاریخ اسلام استفاده کنیم
سعیدی: سیستم دفاعی امنیتی و حفاظت از مرزها نیازمند بازنگری است
طرح 10 ساله احیای خاک قشم؛ پیوند سنت و محیط زیست برای نجات جزیره
رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا: پس از اتفاقات اخیر در سیستم دفاعی امنیتی و حفاظت از مرزها تجدیدنظر کنیم/ باید اشراف اطلاعاتی را افزایش دهیم/ اگر صهیونیست ها بار دیگر غلطی بکنند، این دفعه به آن ها مهلت نخواهیم داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 مرداد 1404 ساعت 16:552025-08-02اجتماعي

محیط بانان خط مقدم حفاظت از طبیعت کشور هستند


مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی  گفت: محیط بانان خط مقدم حفاظت از طبیعت کشور هستند و لازم است برای انجام مؤثر وظایف، علاوه بر دانش تخصصی، - مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی  گفت: محیط بانان خط مقدم حفاظت از طبیعت کشور هستند و لازم است برای انجام مؤثر وظایف، علاوه بر دانش تخصصی، مهارت های عملیاتی لازم را نیز کسب کنند.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛  مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی  در حاشیه   دوره پودمان محیط بانان  در ارومیه گفت: این دوره آموزشی به مدت دو روز با هدف ارتقای توان عملیاتی و آمادگی میدانی محیط بانان برگزار می شود و جمعی از نیرو های محیط بانی استان های غربی کشور در آن شرکت خواهند کرد.

  حجت جباری افزود: این دوره با تمرکز بر آموزش مهارت های میدانی نظیر گشت و کنترل در مناطق سخت گذر، مقابله با آتش سوزی در طبیعت، امداد و نجات، زنده گیری گونه های آسیب دیده، جهت یابی، مسیریابی و اقامت شبانه در طبیعت برگزار می شود.

جباری با اشاره به اهمیت توانمندسازی نیرو های محیط بان گفت: محیط بانان خط مقدم حفاظت از طبیعت کشور هستند و لازم است برای انجام مؤثر وظایف، علاوه بر دانش تخصصی، مهارت های عملیاتی لازم را نیز کسب کنند.


برچسب ها: محیط بانان - حفاظت محیط زیست - محیط - آذربایجان - حفاظت - محیط زیست - غربی
آخرین اخبار سرویس:

محیط بانان خط مقدم حفاظت از طبیعت کشور هستند

محیط بانان خط مقدم حفاظت از طبیعت کشور هستند