مطالب مرتبط:
ظرفیت نیم میلیون تنی جوجه در مازندران قربانی محدودیت های صادراتی شد
اجاره کارت سوخت ماهی 1.5 میلیون تومان ناقابل!
ببینید | سیروس میمنت: اگر لازم باشد از بچه هایم هم برای ایران می گذرم
عکس؛ سفر در زمان؛ «هادی همت» سریال بچه مهندس 2 در 35 سالگی؛ سال 96
عکس؛ سفر در زمان؛ «اوس ناصر» سریال بچه مهندس 2 در کنار مهران مدیری و لیلا حاتمی؛ سال 97
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مرداد 1404 ساعت 15:102025-08-19اقتصادي

رهاسازی 15 میلیون بچه ماهی کپور در رودخانه های مازندران


15 میلیون قطعه بچه ماهی کپور با هدف بازسازی ذخایر آبزیان در رودخانه های منتهی به دریای خزر در مازندران رهاسازی شد.

- رهاسازی 15 میلیون بچه ماهی کپور در رودخانه های مازندران 15 میلیون قطعه بچه ماهی کپور با هدف بازسازی ذخایر آبزیان در رودخانه های منتهی به دریای خزر در مازندران رهاسازی شد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیرکل شیلات مازندران گفت: 15 میلیون قطعه بچه ماهی کپور در رودخانه های منتهی به دریای خزر در مازندران رهاسازی شد.

نیما حسین زاده افزود: این رهاسازی همزمان در 33 رودخانه استان انجام شد که سهم رودخانه سیاهرود جویبار 10 میلیون قطعه بود و بقیه در سایر رودخانه ها توزیع شد.

وی گفت: یکی از مأموریت های اصلی شیلات، حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان است و این طرح با همکاری تعاونی های صیادی و از طریق تکثیر نیمه مصنوعی در مراکز شیلاتی استان اجرایی می شود.

حسین زاده با بیان اینکه تاکنون بیش از 85 میلیون قطعه بچه ماهی سفید و کپور در مازندران تکثیر و رهاسازی شده است، ادامه داد: 95 درصد برنامه امسال تاکنون محقق شده است.

او گفت: صیادان پره نیز برای کمک به حفظ ذخایر، استخرهایی درون پره ها ایجاد کرده اند که امسال 26 میلیون قطعه بچه ماهی سفید به طور طبیعی تکثیر و رهاسازی شده است.


برچسب ها: رودخانه ها - مازندران - رودخانه - ماهی کپور - رهاسازی - بچه ماهی - میلیون
آخرین اخبار سرویس:

رهاسازی 15 میلیون بچه ماهی کپور در رودخانه های مازندران

رهاسازی 15 میلیون بچه ماهی کپور در رودخانه های مازندران