مطالب مرتبط:
برداشت انجیر از باغات شهرستان بدره 
دزفول، قطب تولید ذرت علوفه ای کشور
رازهای فوتبالی معاون اول و وزیر ورزش فاش شد! جهرمی پرده از رنگی بودن اسحاق و بی تاثیر بودن سلطانی فر برداشت + ماجرای کری خوانی با یک استقلالی!»
برداشت مکانیزه نخود؛ تحولی نو در پایداری تولید در آذربایجان غربی
آغاز برداشت نوبرانه نخلستان های گراش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 31 مرداد 1404 ساعت 12:152025-08-22اقتصادي

برداشت بیش از یک میلیون تن ذزت علوفه ای در شهرستان دزفول


امسال بیش از یک میلیون تن ذزت علوفه ای در شهرستان دزفول برداشت شد.

- برداشت بیش از یک میلیون تن ذزت علوفه ای در شهرستان دزفول امسال بیش از یک میلیون تن ذزت علوفه ای در شهرستان دزفول برداشت شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ،   مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: در کشت بهاره سال جاری،   24 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به ذرت علوفه ای اختصاص یافت.

بهروز قمرزاده با اشاره به اینکه از این میزان بیش از یک میلیون تن ذرت علوفه ای برداشت شده است، اظهار کرد: این میزان تولید چشمگیر، دزفول را به یکی از قطب های اصلی تولید علوفه در کشور تبدیل کرده و بیشتر محصول برداشت شده به استان های دیگر ارسال شده است.

وی با بیان اینکه کشت قراردادی محصولات کشاورزی از سیاست های مهم وزارت جهاد کشاورزی است بیان کرد: اولویت جهاد کشاورزی شهرستان دزفول در جهت تحقق اهداف وزارتخانه و سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در محصول ذرت، گسترش کشت قراردادی آن خواهد بود و در این راستا از ظرفیت حضور فعال شرکت ها و تشکل های بخش خصوصی بهره خواهیم برد.

سالانه حدود سه و نیم میلیون تن انواع محصول زراعی و باغی در دزفول تولید می شود.


برچسب ها: شهرستان دزفول - شهرستان - برداشت - کشاورزی - علوفه - دزفول - جهاد کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

برداشت بیش از یک میلیون تن ذزت علوفه ای در شهرستان دزفول

برداشت بیش از یک میلیون تن ذزت علوفه ای در شهرستان دزفول