مطالب مرتبط:
علی فروتن: از دهه 70 کولی وار کار می کنیم
ناوگان حمل و نقل مشهد پای کار خدمت رسانی به زائران دهه آخر صفر
جایزه جهانی یک دهه پژوهش در حوزه محیط زیست دریایی به یک دانشمند ایرانی رسید
عکس؛ سفر زمان؛ عکس یادگاری «آقا شمس الله و فرخ گلابدره ای» (سریال پس از باران)؛ دهه 90
راز مرگ ومیر ستاره های دریایی پس از یک دهه فاش شد /کشف باکتری قاتل در اقیانوس آرام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1404 ساعت 12:052025-08-12فرهنگي

عمو فیتیله ای : از دهه 70 کولی وار کار می کنیم


علی فروتن که به تازگی نمایش «دوره گردها» را در شیراز اجرا کرده است، با تاکید بر ضرورت سفر گروه های نمایشی در سراسر کشور، گفت: ما با همین نگاه، - به گزارش جماران؛ این هنرمند تئاتر و تلویزیون که بیشتر در حوزه کودک فعالیت دارد، همچنین خبر داد که شهریور ماه نمایش دوره گردها را برای چندمین بار در تهران اجرا خواهد کرد.

ایسنا نوشت؛ علی فروتن که به کار اجرا در نقش عمو فیتیله ای در دهه 80 معروف است در این گفتگو درباره ضرورت اجرای تئاتر در شهرهای دیگر توضیح داد: ما از دهه 70 جزو نخستین گروه هایی بودیم که باور داشتیم نمایش را صرفا نباید در سالن های تئاتر تهران اجرا کرد چون حتی اگر تمام بلیت های آن در تمام اجراها به فروش برسد، کل تماشاگران یک تئاتر کودک به اندازه تعداد دانش آموزان 4 مدرسه هم نیست.

بنابراین از همان سال ها نمایش هایمان را به صورت پرتابل طراحی و اجراهای خود را از مدارس آغاز کردیم.

فروتن با اشاره به اجرای نمایش هایش گروه شان در سراسر کشور یادآوری کرد: ما از همان دهه 70 به صورت کولی وار نمایش های خود را در شهرهای گوناگون روی صحنه بردیم که خوشبختانه موفق هم بودیم و عموما با تریلر سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سفر می کردیم.


برچسب ها: اجرا - نمایش - تئاتر - هنرمند تئاتر - تئاتر تهران - دانش آموزان - تهران
آخرین اخبار سرویس:

عمو فیتیله ای : از دهه 70 کولی وار کار می کنیم

عمو فیتیله ای : از دهه 70 کولی وار کار می کنیم