مطالب مرتبط:
هواشناسی هرمزگان فردا یکشنبه 25 مرداد ماه 1404 + هواشناسی ساعتی بندرعباس
برنامه قطعی برق هرمزگان امروز یکشنبه 26 مرداد ماه 1404 + جدول قطعی برق بندرعباس یکشنبه
«مرج البحرین» در تفسیر اهل بیت؛ معنای دو دریا و دو گوهر
حضور هفت شرکت در مناقصه خطوط انتقال آب دریا به یزد
دریا فرصتی برای شکوفایی اقتصاد گردشگری در گیلان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 08:402025-08-17اجتماعي

تلاطم دریا تا ظهر امروز در آب های هرمزگان، 26 مرداد


کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: امروز مناطق دریایی استان به ویژه تا ظهر متلاطم خواهد بود.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، مرضیه سی سی پور گفت: امروز به ویژه صبح تا ظهر، پدیده غالب مناطق دریایی استان وزش باد های جنوب شرقی خواهد بود و در بعدازظهر و اوایل شب، ناپایداری جوی در استان مورد انتظار است.

او افزود: امروز تا ظهر وزش باد های جنوب شرقی در دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس پیش بینی می شود و سبب تلاطم دریا خواهد شد و بروز گرد و غبار موقتی در قشم، سواحل خمیر و لنگه محتمل خواهد بود.

سی سی پور گفت: بعدازظهر و اوایل شب نیز در ارتفاعات استان به ویژه بشاگرد، حاجی آباد و بستک، محدوده تنگه هرمز و برخی سواحل رشد ابر، رگبار باران و رعد و برق گاه تگرگ، تندباد لحظه ای و سیلابی شدن رودخانه های فصلی پیش بینی می شود.

او افزود: در مناطقی که شرایط بارشی فراهم نباشد، بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست و توصیه می شود از قرارگیری در مجاورت و بستر رودخانه های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: بیشینه سرعت باد در محدوده 40 کیلومتر بر ساعت و بیشینه ارتفاع امواج دریا به یک متر و بیست سانتیمتر خواهد رسید.


برچسب ها: کارشناس اداره کل هواشناسی - دریا - استان - امروز - تلاطم دریا - تنگه هرمز - جنوب شرقی
آخرین اخبار سرویس:

تلاطم دریا تا ظهر امروز در آب های هرمزگان، 26 مرداد

تلاطم دریا تا ظهر امروز در آب های هرمزگان، 26 مرداد