مطالب مرتبط:
شناسایی 60 ملک مازاد دولتی برای مولدسازی در کهگیلویه و بویراحمد
70 درصد نخبگان شناسایی شده کهگیلویه و بویراحمد جذب بازار کار شدند
برنامه و ساعات خاموشی برق کهگیلویه و بویراحمد دوشنبه 27 مرداد 1404 + روش های اطلاع از قطعی برق یاسوج
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
درخشش نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد؛ آینده ای طلایی در انتظار کشتی آزاد استان  
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مرداد 1404 ساعت 17:302025-08-18اقتصادي

شناسایی 60 ملک مازاد دولتی در کهگیلویه و بویراحمد


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزش و پرورش و سازمان جهاد کشاورزی بیشترین املاک مازاد را در استان دارند.

-  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، یدالله رحمانی در نشست ستاد مولدسازی دارایی های دولتی با بیان اینکه این دارایی ها در چارچوب طرح مولدسازی به سرمایه های مالی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام تبدیل می شود، گفت: فروش این املاک می تواند زمینه ساز فعال سازی پروژه های متوقف شده و گره گشایی از مشکلات عمرانی شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه هدف اصلی این طرح، تبدیل دارایی های غیرمولد به منابع مالی قابل استفاده برای توسعه استان است، گفت: این اقدام علاوه بر تأمین منابع مالی، موجب جذب سرمایه گذاری، ارتقای بهره وری، شفافیت و پاسخگویی دستگاه های اجرایی خواهد شد.

رحمانی با اشاره به بررسی شش طرح مهم در حوزه های دانشگاه علوم پزشکی، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، دانشگاه یاسوج و دامپزشکی گفت: در این نشست تصمیمات لازم برای مولدسازی این پروژه ها اتخاذ شد.

وی تأکید کرد: دستگاه های اجرایی باید با مشارکت جدی در این طرح، از ظرفیت مولدسازی برای توسعه و پیشرفت استان بهره بگیرند.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - استاندار کهگیلویه - بویراحمد - کهگیلویه - استان - منابع مالی - دارایی
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 60 ملک مازاد دولتی در کهگیلویه و بویراحمد

شناسایی 60 ملک مازاد دولتی در کهگیلویه و بویراحمد