مطالب مرتبط:
با پشتوانه آموزه های اسلامی، علم و فناوری و تجارب تمدنی ایران از تنش آبی رها خواهیم شد
توسعه فضاهای فیزیکی و فناوری های نوین در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
کهگیلویه تأمین کننده 80 درصد کلزا با وجود شدیدترین خشکسالی
نگران تأمین آب مشهد هستم/ نگاه ملی به زیرساخت های زیارت ضروری است
فرمانده انتظامی خراسان رضوی: ورود خودرو از مبادی ورودی مشهد 12 درصد افزایش داشته است| آماده باش کامل در ایام دهه آخر ماه صفر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مرداد 1404 ساعت 07:552025-08-19اقتصادي

25 درصد نیاز آبی مشهد در افق 1420 از طریق فناوری های نوین تأمین می شود


مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در افق 1420، حداقل 100 میلیون مترمکعب معادل 25 درصد از آب مورد نیاز کلان شهر مشهد از طریق بازچرخانی تأمین می شود.

- 25 درصد نیاز آبی مشهد در افق 1420 از طریق فناوری های نوین تأمین می شود مشهد - مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در افق 1420، حداقل 100 میلیون مترمکعب معادل 25 درصد از آب مورد نیاز کلان شهر مشهد از طریق بازچرخانی تأمین می شود.

حسن اسماعیلیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به چالش های ناشی از رشد جمعیت و توسعه کلان شهرها نظیر مشهد، بر اهمیت به کارگیری فناوری های نوین و رویکردهای نوآورانه در مدیریت منابع آبی تاکید و اظهار کرد: برای پایدارسازی تأمین آب در کلان شهر مشهد، مجموعه ای از اقدامات فناورانه، زیرساختی و مدیریتی در سطح ملی و محلی در دستور کار قرار گرفته است.

فناوری های نوین کلید پایداری تأمین آب در کلان شهرها مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد بیان کرد: در سال های اخیر گام های مهمی در حوزه شبکه آبرسانی شهر مشهد برداشته شده که از جمله آن می توان به پهنه بندی دقیق مناطق، ایجاد زیرپهنه ها و استفاده از شیرهای فشارشکن پیشرفته اشاره کرد.

این اقدامات منجر به کنترل مناسب فشار در سطح شهر، کاهش هدررفت آب، و مدیریت بهتر مصرف به ویژه در مناطق پرمصرف شده است.


برچسب ها: فناوری های نوین - مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب - شرکت آب و فاضلاب مشهد - کلان شهر - مشهد - شرکت آب و فاضلاب - آب و فاضلاب مشهد
آخرین اخبار سرویس:

25 درصد نیاز آبی مشهد در افق 1420 از طریق فناوری های نوین تأمین می شود

25 درصد نیاز آبی مشهد در افق 1420 از طریق فناوری های نوین تأمین می شود