مطالب مرتبط:
از وعده آزادی تا بازتولید انسداد در دولت پزشکیان/ نخبه گرایی پزشکیان با لایحه جنجالی چه خواهد کرد
انتقاد تند روزنامه اصولگرا از لایحه جنجالی دولت
دولت در دو راهی استرداد یا انسداد لایحه جنجالی؟
آیا دولت لایحه جنجالی فضای مجازی را می تواند پس بگیرد؟
خدادی: لایحه مقابله با فیک نیوز مربوط به زمان کرونا است / آمار عجیب تعداد عناوین مجرمانه لایحه جنجالی دولت به روایت سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 مرداد 1404 ساعت 01:002025-07-29سياسي

احتمال پس گرفتن لایحه جنجالی رسانه ای از سوی دولت


نماینده مردم بابل در مجلس یکی از مهم ترین مشکلات  لایحه مقابله با انتشار اخبار غیرواقع در فضای مجازی را تعریف مبهم و غیردقیق از عبارت «خلاف واقع» دانست و از احتمال پس گرفتن این لایحه از سوی دولت خبر داد.

- احمد فاطمی، نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی تابناک، با اشاره به لایحه  دو فوریتی دولت به مجلس تحت عنوان “مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی”، از احتمال پس گرفتن آن توسط دولت خبر داد و گفت: با اصل مقابله با اخبار کذب و تشویش اذهان عمومی مخالفتی وجود ندارد، اما نگرانی های در مورد محتوای این لایحه و نحوه اجرای آن است.

این نماینده مجلس، یکی از مهم ترین مشکلات این لایحه را تعریف مبهم و غیردقیق از عبارت خلاف واقع دانست و گفت: در بسیاری از موارد، تشخیص صحت یک خبر یا تحلیل، امری نسبی و وابسته به دیدگاه های مختلف است؛ این ابهام می تواند زمینه ساز تفسیر های سلیقه ای و برخورد های دوگانه از سوی دستگاه قضایی شود.

فاطمی به طور مشخص، به تفاوت دیدگاه ها در مورد اخبار غیررسمی، تحلیل های سیاسی و مسائل اجتماعی اشاره کرد و خواستار تعیین مصادیق دقیق تری برای خلاف واقع در متن لایحه شد.

فاطمی در ادامه، با اشاره به اصل 24 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که بر آزادی مطبوعات و رسانه ها تاکید دارد،


برچسب ها: لایحه - خلاف واقع - نماینده - فضای مجازی - مقابله - احتمال - نماینده مردم بابل
آخرین اخبار سرویس:

احتمال پس گرفتن لایحه جنجالی رسانه ای از سوی دولت

احتمال پس گرفتن لایحه جنجالی رسانه ای از سوی دولت