مطالب مرتبط:
بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان تخصصی زهرا مردانی
اعزام تیم نظارتی وزارت بهداشت به بیمارستان آبان تهران
ورود تیم نظارتی وزارت بهداشت به ماجرای گم شدن جنین های فریز شده در بیمارستان آبان
ورود تیم نظارتی وزارت بهداشت به ماجرای گم شدن جنین های فریز شده در بیمارستان آبان
آخرین وضعیت «حمید هیراد» در بیمارستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مرداد 1404 ساعت 20:102025-07-31حوادث

ضرب و جرح پزشک متخصص در بیمارستان


بامداد امروز 4 جوان پس از ورود به بیمارستان امام خمینی دهدشت یک پزشک را مورد ضرب و جرح قرار داده و متواری شدند؛ پلیس کهگیلویه از دستگیری یکی از ضاربان خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس، سرهنگ سید محمد موسوی، فرمانده انتظامی کهگیلویه عنوان کرد: ساعت 2:30 بامداد پنج شنبه چهار جوان پس از ورود به بخش داخلی بیمارستان و مشاجره لفظی با دکتر بهنام یغمایی، متخصص قلب، وی را مورد ضرب و جرح قرار دادند.

وی افزود: ضاربین از همراهان بیمار دکتر یغمایی نبودند و ظاهرا بر سر موضوع دیگری با وی درگیر شده اند.

سرهنگ موسوی ادامه داد: در پی وقوع این حادثه، عامل اصلی دستگیر، یک متهم دیگر که دارای پرونده قضایی بود، شناسایی و دو نفر دیگر نیز تحت تعقیب هستند؛ برای هر چهار متهم پرونده قضایی تشکیل و پزشک مصدوم نیز جهت ثبت جراحات به پزشکی قانونی اعزام شد.

فرمانده انتظامی کهگیلویه با تأکید بر پیگیری پرونده تا دستگیری همه متهمان، اطمینان داد پلیس برای حفظ امنیت و آرامش شهروندان تلاش خواهد کرد.

در پی این اتفاق روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با صدور اطلاعیه این اقدام را محکوم و از دستگاه قضایی و انتظامی خواست تا با مسببین این دست حوادث برخورد کند.


برچسب ها: فرمانده انتظامی - بیمارستان - کهگیلویه - پرونده قضایی - بیمار - بیمارستان امام خمینی - پرونده
آخرین اخبار سرویس:

ضرب و جرح پزشک متخصص در بیمارستان

ضرب و جرح پزشک متخصص در بیمارستان