مطالب مرتبط:
سوال احمد زیدآبادی از سعید جلیلی
مفهوم «ایران» در مشروطیت/ یادداشتی از احمد مسجدجامعی
رایزنی میانجیگرایانه وزیر خارجه مصر با وزیر خارجه ایران و دبیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی
تحلیل ژنرال عرب از تاکتیک پهپادی ایران برای حمله به اسراییل
تحلیل کارشناس روس درباره تشکیل شورای دفاع در ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مرداد 1404 ساعت 12:402025-08-07بين الملل

میوه های گندیده! تحلیل احمد زیدآبادی از بهبود روابط ایران و مصر


برقراری رابطه با مصر در دهه نخست انقلاب تابو و حرام تلقی می شد، اما پس از آن تمایل به عادی سازی رابطه با قاهره در بین سران کشور ظاهر شد.

شرط مصری ها برای عادی سازی، - به گزارش جماران؛ احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی نوشت: عباس عراقچی از بهبود روابط ایران و مصر تا مرز ازسرگیری روابط دیپلماتیک خبر داده است.

برقراری رابطه با مصر در دهه نخست انقلاب "تابو" و "حرام" تلقی می شد، اما پس از آن تمایل به عادی سازی رابطه با قاهره در بین سران کشور ظاهر شد.

شرط مصری ها برای عادی سازی، تغییر نام خیابان خالد اسلامبولی عامل ترور انور سادات از روی خیابانی در تهران بود.

جماعات تندرویی که هر روز نام تازه ای بر روی خود می گذاشتند، مانع انجام این کار می شدند چون آن را "خیانت به شهدای انقلاب جهانی اسلام" می دانستند! تغییر نام خیابان دو ماه پیش صورت گرفت و مسیر عادی سازی روابط تهران و قاهر گشوده شد.

به عبارتی تابو شکست و حرام به حلال تبدیل شد و از آنان که این کار را خیانت به شهدای انقلاب جهانی اسلام توصیف می کردند، صدای اعتراضی برنخاست! با این حال، عادی سازی رابطه با مصر در این شرایط دیگر اثر گذشته را ندارد.

امری دیرهنگام و به نسبت کم اهمیت تلقی می شود! چرا در این کشور، کار مناسب در زمان مناسب، انگ حرام و خیانت می خورد اما همان


برچسب ها: عادی سازی - تغییر نام خیابان - احمد زیدآبادی - بهبود روابط - ایران و مصر - رابطه - خیابان
آخرین اخبار سرویس:

میوه های گندیده! تحلیل احمد زیدآبادی از بهبود روابط ایران و مصر

میوه های گندیده! تحلیل احمد زیدآبادی از بهبود روابط ایران و مصر