مطالب مرتبط:
2 نیروگاه خورشیدی چاه آب کشاورزی در اراک به بهره برداری رسید
2 نیروگاه خورشیدی چاه آب کشاورزی در اراک به بهره برداری رسید
افتتاح طرح تولید تخم مرغ محلی در روستای خلیفه ای کهگیلویه
افزایش 70 مگاواتی تولید برق در نیروگاه سردار شهید حاج احمد کاظمی فولاد مبارکه
عملیات اجرایی نیروگاه 5 مگاواتی برق در جزیره هرمز آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مرداد 1404 ساعت 18:552025-07-23سياسي

افتتاح نیروگاه برق چاه کشاورزی روستای سیرکند


در مراسمی از نیروگاه برق خورشیدی چاه کشاورزی روستای سیرکند در اراک بهره برداری شد.

- در مراسمی از نیروگاه برق خورشیدی چاه کشاورزی روستای سیرکند در اراک بهره برداری شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛  در مراسمی از نیروگاه خورشیدی چاه کشاورزی روستای سیرکند در اراک بهره برداری شد.

در این مراسم نماینده مردم اراک کمیجان و خنداب در مجلس با بیان اینکه جنبش ساخت نیروگاه های خورشیدی در استان مرکزی رونق یافته است گفت: با حمایت و ارائه تسهیلات صنعتگران و کشاورزان به سمت ایجاد نیروگاه های خورشیدی کوچک و متوسط و حتی بزرگ ترغیب شدند و این امر فرصتی برای استمرار تولید در استان است.

ابراهیمی با بیان اینکه باید با ایجاد انگیزه کشاورزان بیشتری را به سمت ایجاد نیروگاه خورشیدی هدایت کنیم، افزود: استان مرکزی ظرفیت خوبی در زمینه تولید انرژی خورشیدی دارد که استفاده از آن می تواند به پایان خاموشی ها منجر شود.

محمودی مدیر کل توزیع برق استان مرکزی هم با بیان اینکه تسهیلات بانکی برای برق دار کردن چاه های کشاورزی و تولیدات این بخش افزایش یافته است گفت: پرونده 138 کشاورز برای استفاده از تسهیلات انرژی خورشیدی ارسال شده که تاکنون 14 متقاضی نیروگاه خورشیدی خود را به بهره برداری رسانده و پنج مورد در حال ساخت است.


برچسب ها: خورشیدی - نیروگاه - چاه کشاورزی - نیروگاه برق خورشیدی - نیروگاه های خورشیدی - بهره برداری - نیروگاه برق
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح نیروگاه برق چاه کشاورزی روستای سیرکند

افتتاح نیروگاه برق چاه کشاورزی روستای سیرکند